Organismes

Portals

Spain Skills

Spain Skills 

 

 

 

SPAIN SKILLS

EQUIP SKILLS COMUNITAT VALENCIANA

Ací tenim a l'equip autonòmic que representarà a la Comunitat Valenciana en el següent campionat nacional SPAINSKILLS 2024.

 

Ara comença la formació dels mateixos a càrrecs dels seus tutors i els experts de cada modalitat per a preparar la competició nacional i donar el màxim de cadascun d'ells i elles. Molt ànim a tots/as!

 

 

Descarrega el video

El Ministeri d'Educació i Formació Professional organitza i promou competicions de destreses (skills, en anglés) que constitueixen un valuós instrument divulgatiu de la Formació Professional i un mitjà per a estimular a estudiants, professorat i empreses, a més d'una plataforma d'intercanvi i un fòrum de debat sobre de l'evolució dels estàndards professionals, la qualitat i la innovació en els diferents sectors productius.

WorldSkills International i WorldSkills Europe són associacions no governamentals, sense ànim de lucre, la principal activitat de les quals és organitzar competicions biennals de formació professional. Totes dues organitzacions reuneixen institucions de formació professional, empreses i associacions professionals líders els diversos sectors productius, amb els objectius de difondre informació i compartir coneixement sobre l'evolució de les destreses professionals, fomentar la qualitat, la innovació i l'intercanvi cultural entre competidors i experts de tot el món.

La pertinença d'Espanya a aquestes organitzacions comporta la celebració biennal d'un campionat nacional de Formació Professional (Spainskills), que serveix per a seleccionar als competidors espanyols que representen a Espanya en les competicions europees (EuroSkills) i mundials (WorldSkills), els anys pareixes i imparells respectivament.

En el campionat nacional participen totes les comunitats i ciutats autònomes; en ells competeixen tots els campions i campiones autonòmics de cadascuna de les especialitats que es convoquen, i d'ací ix la selecció espanyola que competirà en els següents campionats europeus (Euro Skills) i mundials (World Skills)

En el següent enllaç podeu trobar més informació de Spainskills en https://spain-skills.es/

 

 


Als següents enllaços es pot trobar informació de altres convocatòries de Spain Skills:

 

Spain Skills 2017

Spain Skills 2019

Spain Skills 2022