Organismes

Portals

Visualització de contingut web

CAMPIONAT CVSKILLS 2020

      

NOVETATS

 

A causa de la situació sanitària actual els campionats CVSKILLS 2020 no es poden desenvolupar tal com es tenia previst en un inici, realitzant la competició en un únic espai on competien totes les modalitats en tres dies consecutius.

 

Des de la DG de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial s'aposta per poder dur a terme aquesta competició per la importància d'aquesta, ja que és un valuós instrument divulgatiu de la Formació Professional i un mitjà per a estimular a estudiants, docents i empreses. Per tot això, s'està estudiant la viabilitat de realitzar-los en una altra mena de format que permeta la realització de les competicions per modalitats, de manera segura i complint les normatives sanitàries. Esperem, com més prompte millor, informar-vos de les noves competicions de CVSKILLS.

 

NOVES MODALITATS DE COMPETICIÓ

 

La Comunitat Valenciana vol presentar dues noves modalitats de competició per als campionats autonòmics CVSKILLS. Aquestes noves modalitats són Robòtica Industrial i Anàlisi Química.

 

Per a poder presentar oficialment aquests Skills, primerament cal seleccionar a l'expert/experta de les noves modalitats. En el següent enllaç teniu les instruccions amb les funcions i els requisits que es demana per als experts/expertes.

 

Animem a tot el professorat a presentar-se !