Organismes

Portals

Publicador de continguts

Ves enrere Forneria i Brioixeria Artesanals

Forneria i Brioixeria Artesanals

 Família Professional:  Hoteleria i Turisme
Grau: Mitjà       
  Duració:  600 hores en un curs de 30 setmanes
Horari:
Cod. Módulos Ho/Mod Ho/Sem
5016 Masses mare de cultiu i prefermentos 90 3
5017 Tecnologia del fred aplicada a la forneria artesanal 90 3
5018 Pans artesans de cereals tradicionals, especials i pseudocereals 180 6
5019 Brioixeria artesanal i pastes fullades 180 6
5020 Tast i maridatge de productes de panificació 60 2
    600 20

 Requisit d'accés:  

a) Títol de Tècnic en Cuina i Gastronomia
b) Títol de Tècnic en Fleca, rebosteria i confiteria
c) Títol de Tècnic en Comercialització de Productes Alimentaris
d) Títol de Tècnic Superior en Direcció de Cuina
e) Títols equivalents als anteriors

   Eixides profesionals:   
  • Mestre Forner
  • Elaborador de brioixeria
  • Elaborador de masses i bases de pizza
  • Reposter
  • Tastador de productes de panificació artesanal
 Més informació i normativa:   RD 482/2020, de 7 d'abril