ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS - Formación Profesional
Ves enrere ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS
ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS
FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries alimentàries
Grau Mitjà 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Elaborador / elaboradora de productes alimentaris.
Operador / operadora de màquines i equips per al tractament i elaboració de productes alimentaris.
Operador / operadora i controlador / controladora de línies d'envasament i embalatge.
Recepcionista i almacenador/a.
Acopiador / acopiadora de matèries primeres i materials a les línies de producció.
Dosificador / dosificadora.
Supervisor / supervisora de línia
MÒDULS PROFESSIONALS
- Primer curs
- 0141. Matèries primeres en la Indústria Alimentària
- 0142. Operacions de Condicionament de Matèries primeres
- 0143. Tractaments de Transformació i Conservació
- 0145. Processos Tecnològics en la Indústria Alimentària
- Horari reservat per a la docència en anglés
- 0147. Formació i Orientació Laboral
- Segon curs
- 0144 Processament de Productes Alimentaris
- 0146. Venda i Comercialització de Productes Alimentaris
- 0116. Principis de Manteniment Electromecànic
- 0030. Operacions i Control de Magatzem en la Indústria Alimentària
- 0031. Seguretat i Higiene en la Manipulació d'Aliments
- Horari reservat per a la docència en anglés
- 0148. Empresa i Iniciativa Emprenedora
- 0149. Formació en Centres de Treball