Visualització de contingut web

Cinema, teatre, llibreries i publicitat

Ajudes econòmiques de la Generalitat per a la promoció i visibilització del valencià en sales d'exhibició cinematogràfica, en sales de teatre, en llibreries i en campanyes publicitàries

Bases reguladores

  • Bases reguladores del procediment de subvencions per a la promoció i la visibilització del valencià en sales d'exhibició cinematogràfica, en sales de teatre, en llibreries i en campanyes publicitàries.

 

2020

1. Convocatòria 

  • Resolució de 19 de juny de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen, per a 2020, subvencions per a la promoció i la visibilització del valencià en sales de teatre i en llibreries.

2. Accés a la sol·licitud

3. Concessió

  • Resolució de 27 de novembre de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per a la concessió de subvencions per a la promoció i la visibilització del valencià en sales de teatre i en llibreries.
  • Correcció d'errades de la Resolució de 27 de novembre de 2020, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per a la concessió de subvencions per a la promoció i la visibilització del valencià en sales de teatre i en llibreries.

 

IMPORTANT: Recordeu que per a demanar les ajudes, cal presentar també el full de domiciliació bancària.

Gestiona: Servei de Promoció de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.