Premis

La Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme convocarà, un any més, les ajudes a l'àmbit festiu de l'any 2022, amb la voluntat de contribuir a la festa de les Falles, a la festa de les Fogueres, a les festes de la Magdalena i a les festes de Moros i Cristians d'enguany, amb les ajudes als llibrets de festa, consolidats any rere any com un dels elements importants que formen part de les festes anuals. Els llibrets de festa han de servir d'element que mantinga present en la societat una de les manifestacions culturals pròpies del territori, en uns moments tan difícils per a tothom.

Cal recordar que les convocatòries d'ajudes a l'àmbit festiu en els anys 2020 i 2021 van patir els efectes de la situació sanitària i epidemiològica viscuda a escala mundial, amb la suspensió de les festes a l'any 2020 i el deslligam de la data de celebració de les diferents festes a l'any 2021.

La convocatòria de les ajudes a l'àmbit festiu de l'any 2022 està sent preparada i tramitada actualment i espera seguir el calendari de la festa de les Falles, la festa de les Fogueres, les festes de la Magdalena i les festes de Moros i Cristians de l'any 2022.

En concret, la convocatòria de Falles i Magdalena ha estat publicada el 2 de febrer de 2022 i la convocatòria de Fogueres i Moros i Cristians el 5 de maig de 2022. Podeu trobar informació més concreta respecte de cada festa, en els apartats dedicats a cadascuna de les festes.