Àmbit musical

Ajudes econòmiques destinades al foment del valencià i el multilingüisme en l'àmbit musical

Bases reguladores

  • Bases reguladores per a la concessió de subvencions per al foment del valencià i el multilingüisme en l'àmbit musical.
  • Modificació de les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al foment del valencià i el multilingüisme en l'àmbit musical.

 

2023

1. Convocatòria

Resolució de 9 de febrer de 2023, de la consellera d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen subvencions per al foment del valencià i el multilingüisme en l’àmbit musical per a l’exercici pressupostari de 2023. 

 

2.  Accés a la sol·licitud
•    Modalitat A. Festivals. Subvencions per al foment del valencià i el multilingüisme en l'àmbit musical per a l'exercici pressupostari de 2023.
•    Modalitat B. Concerts. Subvencions per al foment del valencià i el multilingüisme en l'àmbit musical per a l'exercici pressupostari de 2023.
•    Modalitat C. Gravació de música. Subvencions per al foment del valencià i el multilingüisme en l'àmbit musical per a l'exercici pressupostari de 2023.

El termini de presentació de sol·licitud ha finalitzat. 

 

3. Requeriment d'esmena de les sol·licituds. 

 

 


En cas de dubte podeu escriure a serveidepromocio@gva.es o telefonar al 961970447.
 

Informació d'anys anteriors

1. Convocatòria

Resolució de 21 de febrer de 2022, del conseller d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen subvencions per al foment del valencià i el multilingüisme en l’àmbit musical per a l’exercici pressupostari de 2022.

 

2. Resolució de concessió

Resolució de concessió de la subvenció per al foment del valencià i el multilingüisme en l’àmbit musical.