Portada política lingüística

PRESENTACIÓ

La Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme assumeix les funcions de la política lingüística de la Generalitat i del multilingüisme en els àmbits no universitaris, i la gestió de les escoles oficials d'idiomes. Coordina la Comissió Interdepartamental per a l'Ús del Valencià, impulsa el desplegament de la legislació lingüística que es deriva de l'Estatut d'Autonomia i la gestió del multilingüisme.

 

bàner_central_article

 

 

JQCV  ODL  SALT usu
EOIConsell Social de les Llengües  

Notícies

Ves enrere Lliurament dels premis per la promoció de l'ús del valencià en els llibrets de les Falles 2022

Lliurament dels premis per la promoció de l'ús del valencià en els llibrets de les Falles 2022

La secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, i el director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, amb la fallera major de València 2022, Carmen Martín, entregaren el darrer dilluns 7 de març els premis de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per la promoció de l'ús del valencià en els llibrets de les Falles 2022; així com diferents mencions per l'ús de llenguatge inclusiu.

L'actriu Carme Juan va presentar l'acte, que va tindre lloc en el Teatre Principal de València i que va estar amenitzat per les actuacions musicals a càrrec del cantaor Jonatan Penalba; la Colla de Tabal i Dolçaina de la Societat Coral El Micalet, i la Colla del Grup Cultural Ball de Bastonots de Picassent. En la gala participaren les 105 comissions falleres premiades enguany; 25 de la ciutat de València i 80 de la resta del territori valencià.

10 maneres d’iniciar una conversa en valencià