T'interessa

Portals

Organismes

Falles

Falles


Ajudes econòmiques de la Generalitat per a les activitats de promoció de l'ús del valencià en les festes de les Falles en l'àmbit de la Comunitat Valenciana

Bases reguladores

 

2024

1. Convocatòria

  • Resolució de 29 de desembre de 2023, del conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu, llibres de Falles i llibres de Magdalena, per a l'any 2024.

Informació destacada:

  • Caldrà haver editat un mínim de 75 exemplars.
  • Caldrà presentar la sol·licitud telemàticament des del 9 de gener al 12 de febrer de 2024.
  • Caldrà lliurar els 3 exemplars dels llibres editats des del 9 de gener fins al 12 de febrer de 2024.

 

2.  Accés a la sol·licitud

Accés a la sol·licitud obert des del dimarts 9 de gener fins dilluns 12 de febrer 2024.

Documentació associada:

  • Annex I de la sol·licitud de subvencions per a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu.
  • Annex II de la sol·licitud de lliurament dels tres exemplars de subvencions per a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu.
  • Guia d'ajuda a la tramitació.

 

3. Entrega del llibret.  

Les entitats sol·licitants hauran de presentar, del 9 de gener al 12 de febrer, TRES exemplars del llibre de la festa editat.

Els han de presentar en la Direcció General d'Ordenació Educativa i Política Lingüística, situada en l'escala 5, pis segon, passadís C, despatx 5C03 de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, avinguda de Campanar, núm. 32, de València, en horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:30 hores. 

A més dels llibrets caldrà aportar signat l'Annex II de la sol·licitud per al lliurament dels llibrets de les subvencions per a la promoció del valencià en l'àmbit festiu. 

 

4. Resolució de concessió.

Ací podeu consultar la resolució de la concessió dels premis a la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit festiu, llibres de Falles, per a l'any 2024.

 

5. Acte lliurament dels premis. 

 

Ací podeu consultar la distribució dels premis per espais i files per a l'acte de lliurament de premis del dissabte 2 de març de 2024. 

 

 

En cas de dubtes podeu escriure a serveidepromocio@gva.es o telefonar al 961970260.

Informació d'anys anteriors

1. Convocatòria

  • Resolució de 13 de desembre de 2022, de la consellera d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l'ús  del valencià en l'àmbit festiu, llibres de Falles i llibres de Magdalena, per a l'any 2023.

 

2. Concessió