T'interessa

Portals

Organismes

Portada política lingüística

PRESENTACIÓ

La Subirecció General de Política Lingüística assumix les funcions de la política lingüística de la Generalitat i del multilingüisme en els àmbits no universitaris. Coordina la Comissió Interdepartamental per a l'Ús del Valencià, impulsa el desplegament de la legislació lingüística que es deriva de l'Estatut d'Autonomia i la gestió del multilingüisme.

 

bàner_central_article

 

 

JQCV    SALT usu
  

Notícies

Ves enrere Projecció de "La mort de Guillem" a Brussel·les i xarrada de Miquel Ramos

Projecció de "La mort de Guillem" a Brussel·les i xarrada de Miquel Ramos

L'associació Espai Valencià a Bèlgica (EVB) va organitzar el dia 7 de juny un acte a Brussel·les que va consistir en la projecció de la pel·lícula La mort de Guillem i una xarrada del periodista i investigador Miquel Ramos.

La projecció de la pel·lícula, subtitulada en francès i neerlandés gràcies a la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, va ser seguida de la intervenció  de Miquel Ramos sobre l'antifeixisme al País Valencià. Tamara Atienzar, membre de l'EVB, exercí de moderadora. La intervenció de Miquel Ramos i les posteriors dels assistents es van prolongar durant més de dues hores.

L'acte, en valencià, va ser tot un èxit: hi van assistir més de 50 persones, algunes de les quals eren públic no valencià que desconeixia o que coneixia només parcialment l'assassinat de Guillem Agulló. D'altra banda, va permetre a algunes persones conéixer l'associació Espai Valencià a Bèlgica i les activitats que organitza.


 

10 maneres d’iniciar una conversa en valencià