Criteris d'avaluació - RRHH Educación
Ves enrere Criteris d'avaluació
Criteris d'avaluació
Criteris d'avaluació
A continuació es detallen els criteris d'avaluació ordrenats per codi d'especialitat:
- 330 Cuina i Pastiserria
- 331 Equips Electrònics
- 332 Estètica (actualitzat 14-05-2021)
- 334 Instalacions i Manteniment d'equips tèrmics i de fluids
- 335 Instalacions Electrotècniques
- 337 Laboratori
- 338 Manteniment de Vehicles (actualitzat 21-05-2021)
- 340 Mecanitzat i Manteniment de Màquines
- 345 Operacions i Equips de Producció Agrària
- 346 Patronatge i Confecció
- 347 Peluquería
- 349 Procedimientos Sanitarios y Asistenciales
- 350 Procesos Comerciales
- 351 Procesos de Gestión Administrativa (actualitzat 13-05-2021)
- 354 Servicios a la Comunidad
- 355 Servicios de Restauración
- 356 Sistemes i Aplicacions Informàtiques
- 358 Técnicas y Procedimientos de Imagen y Sonido
[Actualizat 21/05/2021 - 08:35 hores]