Oposicions

Oposicions

AVÍS AMPLIACIÓ DE TERMINI DE LLIURAMENT DE PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA O GUIA DOCENT OPOSICIONS ORDRE 22/2020

Atés que persisteixen els problemes d'accés per a la identificació en els tràmits electrònics mitjançant el sistema Cl@ve Firma, que depén del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Administració Digital, s'amplia el termini de presentació de programacions didàctiques o de guies docents, fixant-se el nou termini fins al dia 15 de juny de 2021 a les 23 hores i 59 minuts.

AVÍS AMPLIACIÓ DE TERMINI DE LLIURAMENT DE PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA O GUIA DOCENT OPOSICIONS ORDRE 22/2020

El Ministeri d'Assumptes Econòmics i Administració Digital ha vingut informant des del matí de hui 8 de juny 2021 de problemes en el servei @firma per a la identificació en els tràmits electrònics de la GVA. Per això, s'amplia el termini de presentació de programacions didàctiques o guies docents, fixant-se la fi del termini de presentació el dia 10 de juny de 2021.

INDICACIONS PER A L'ACCÉS ALS CENTRES ON ES REALITZARAN LES PROVES SELECTIVES A COSSOS DOCENTS DISSABTE QUE VE DIA 22 DE MAIG DE 2021

En els taulers d'anuncis de tots els centres docents, seu de tribunals, es troben exposades les indicacions d'accés, distribució d'aules, llistats i horaris per a la realització de les proves.