Recursos Humans

2022 - Cos de professors d'Ensenyament Secundari (estabilització: concurs oposició)

Ves enrere Persones admeses i excloses

Persones admeses i excloses

Listas PROVISIONALES de personas aspirantes admitidas y excluidas

[Fecha Pub. 09/05/2023]
 

Reclamación y corrección de errores

El plazo de presentación de reclamaciones y correcciones de errores será de 10 días hábiles contados a partir del día siguiente al de la publicación de la resolución (del 10 de mayo de 2023 al 23 de mayo de 2023, ambos incluidos).

Podrán realizar el trámite por vía telemática las personas que se encuentran en las siguientes situaciones:

  • Las persones aspirantes excluidas que aparezcan en las listas y desean solicitar la enmienda del defecto que ha motivado su exclusión.
  • Las personas que no figuran habiéndose inscrito y desean reclamar esta situación. En este caso se deberá adjuntar a la reclamación la justificación del pago de la tasa y el resguardo de registro de la solicitud de inscripción.

Si la reclamación está relacionada con personas en situaciones de violencia de género, de reconocimiento del derecho a la identidad y a la expresión de género o de diversidad funcional y es necesario entregar documentación que acredite estas situaciones, se tendrá que entregar en un trámite adicional  para la presentación de documentación sensible (además de registrar el trámite de reclamación). Por lo tanto, en estas situaciones se tendrán que rellenar y registrar dos trámites telemáticos: el trámite de reclamación y el trámite de presentación de documentación sensible.

Trámite telemático

Llistes DEFINITIVES de persones aspirants admeses i excloses

[Data Pub. 30/05/2023]
 

[Data Pub. 09/06/2023]

[Data Pub. 12/06/2023]

[Data Pub. 26/06/2023]

NOTA ACCÉS DIVERSITAT FUNCIONAL 

Les persones que participen per accés de DIVERSITAT FUNCIONAL que vulguen realitzar la primera part de la prova única (part teòrica) a la seua província de preferència (Alacant o Castelló), hauran d'acudir a la seu del tribunal A1 o C1 de la seua especialitat (si hi haguera) segons corresponga, el dia de la prova.

Avís important: data comence proves selectives!

Data de començament de la primera part de la prova única (part teòrica) de la fase d'oposició: 26 de juny de 2023 als 9.00 hores, en els llocs d'actuació publicats en l'annex  de la RESOLUCIÓ.

Recurso de reposición

El plazo de presentación de recursos de reposición será de 1 mes contado a partir del día siguiente al de la publicación de la resolución (del 31 de mayo de 2023 al 30 de junio de 2023, ambos incluidos).

Tràmit telemàtic

Suport tècnic per a la tramitació telemàtica

  • Llistat de preguntes freqüents
  • Dubtes i problemes amb l'ús de CL@VE: telèfon 060 (servei prestat per l'Administració General de l'Estat, +34 902887060 per a crides des de fora d'Espanya)
  • Problemes amb la instal·lació i l'ús de certificats electrònics de l'Agència de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV): telèfon 963866014. O emplenant el formulari en http://www.accv.es/contacta
  • Altres problemes tècnics amb el tràmit: emplenant el formulari https://gvasai.edu.gva.es/plugins/formcreator/front/formdisplay.php?id=114 o a través al telèfon 961040504. Horari d'atenció: de dilluns a dijous de 8h a 19h i divendres de 8h a 15h.
  • Dubtes sobre la convocatòria: telèfon 012 (963866000 per a crides des de fora de la Comunitat Valenciana)