T'interessa

Organismes

Portals

Continuació d'estudis

Continuació d'estudis

  • Títol de Tècnic d'Arts Plàstiques i Disseny
  1. El títol de Tècnic d'Arts Plàstiques i Disseny permetrà l'accés a qualsevol altre cicle formatiu de grau mitjà d'Arts Plàstiques i Disseny, amb l'exempció de la prova específica .
  2. El títol de Tècnic d'Arts Plàstiques i Disseny permetrà l'accés a qualsevol altre cicle formatiu de grau superior d'Arts Plàstiques i Disseny, amb l'exempció de la prova específica. 
  3. El títol de Tècnic d'Arts Plàstiques i Disseny permetrà  accedir  als cicles formatius de grau superior  de formació professional.
  4. El títol de Tècnic d'Arts Plàstiques i Disseny permetrà l'accés a qualsevol de les modalitats de Batxillerat.
  • Títol de Tècnic Superior d'Arts Plàstiques i Disseny
El títol de Tècnic Superior d'Arts Plàstiques i Disseny permetrà l'accés a qualsevol altre cicle formatiu de grau mitjà o superior d'Arts Plàstiques i Disseny, amb l'exempció de la prova específica. 
El títol de Tècnic Superior d'Arts Plàstiques i Disseny permetrà l'accés directe a les ensenyances artístiques superiors de Disseny, d'Arts Plàstiques i de Conservació i Restauració de Béns Culturals.
El títol de Tècnic Superior d'Arts Plàstiques i Disseny permetrà l'accés als estudis universitaris, d'acord amb els procediments d'admissió de les universitats públiques espanyoles.
 

Més INFORMACIÓ consulta en L'ENLLAÇ