Organismes

Portals

27 de juny: Dia internacional de la sordceguesa

27 de juny: Dia internacional de la sordceguesa

Des de la Direcció General d'Innovació i Inclusió Educativa, volem celebrar i commemorar amb tota la comunitat educativa el 27 de juny de 2024, Dia Internacional de la Sordceguesa.

Amb motiu d'esta commemoració i amb l'objecte de donar visibilitat i sensibilitzar sobre les persones sordcegues i afovorir la seua inclusió en l'àmbit educatiu, la UEO de discapacitat sensorial ha elaborat un material, per donar a conèixer mesures de resposta educativa amb aquest alumnat, incloent mesures d'accés, participació i aprenentatge, així com mètodes de comunicació, per al pròxim curs 2024-2025.

Posem a disposició dels centres educatius la UEO de discapacitat sensorial (Elx) per al assessorament d´alumnat amb estes discapacitats.

Gràcies anticipades per la vostra col·laboració.

Descàrrega de la infografia 

Veure totes les campanyes

Novetats

Consulta pública Projecte Decret CEE

Dia de les persones amb discapacitat

DGIE / 3 de desembre - Dia de les persones amb discapacitat

Commemoració del 3 de desembre de 2021. Dia de les persones amb discapacitat. Accessos als vídeos: La lluerna morada  /  La lluerna morada. Com es va fer  /  La lluerna morada RRSS

 

Commemoració del 25 de novembre - Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones

DGIE / 25 de novembre - Dia internacional de l'eliminació de la violència contra les dones

Commemoració del 25 de novembre de 2021. Dia internacional de l'eliminació de la violència contra les dones: Descàrrega de la infografia  / Accés al protocol específic per a casos d'aquestes característiques