Notícies

Activitat de formació del professorat iMou-te

Convocatòria iMou-et 23/24

iMou-te: Informació i accés al tràmit. 

 

 

Memòria i Prevenció del Terrorisme

Projecte Educatiu que pretén fomentar els valors de rebuig a la violència terrorista des del sistema educatiu, aportant a l'alumnat el valuós testimoni de les víctimes del terrorisme a l'aula.

Accés a la pàgina

CERTIFICAT OFICIAL DE FORMACIÓN PEDAGÒGICA I DIDÀCTICA PER A PROFESSORAT TÈCNIC 2020-2021: 6ª EDICIÓ

Jornades: Tecnologia educativa: materials i estratègies. 19 i 20 de novembre, 17h a 21h. Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, Universitat de València. INSCRIPCIÓ OBERTA.

JORNADA FORMATIVA

 JORNADA "Altres Móns Enllà de les Estrelles"

El proper divendres 21 de juny se celebrarà a la Facultat de Ciències Socials i Humanes de l'UJI de Castelló una jornada dirigida al professorat de centres penitenciaris i de reeducació de menors.

RESOLUCIÓN de 16 de noviembre de 2018, de la Secretaría Autonómica de Educación e Investigación, por la que se establece la dotación de recursos económicos a los centros públicos educativos de titularidad de la Generalitat para desarrollar las modalidades formativas proyectos de formación en centros, grupos de trabajo y seminarios

NOVEDAD

NOVEDAD

 

LLISTATS PROVISIONALS de Projectes de Formació en Centres, Grups de Treball i Seminaris

 

El termini per a presentar reclamacions per escit, davant de la direcció del CEFIRE corresponet, finalitza el 13 d enovembre de 2018.

 

Curs CEFIRE de València, Alacant, Castelló, Sagunt i Xàtiva.

Concurs "Vinyetes per Salvar el Món" CECV. Forma't per a participar. Curs CEFIRE de València, Alacant, Castelló, Sagunt i Xàtiva.

Inscripció

— 20 articles per pàgina
Mostrant 1 - 20 de 109 resultats