Recursos Humans

2022 - Cos de professors d'Escoles Oficials d'Idiomes (estabilització: concurs oposició)

Ves enrere Lliurament de la unitat didàctica, bloc temàtic, programa d'intervenció o guia docent

Lliurament de la unitat didàctica, bloc temàtic, programa d'intervenció o guia docent

 

El termini de lliurament de la unitat didàctica, bloc temàtic, programa d'intervenció o guia docent, serà de l'1 de juny de 2023 al 20 de juny de 2023 (tots dos inclusives).

Les persones aspirants admeses en el procediment selectiu, així com les excloses que hagen interposat recurs d'alçada pendent de resolució, hauran d'entregar telemàticament la unitat didàctica, bloc temàtic, programa d'intervenció o guia docent, d'acord amb la base 7.1.1.1.B.1) de la convocatòria.

Tràmit telemàtic per al lliurament de la unitat didàctica, bloc temàtic, programa d'intervenció o guia docent

Relació de persones que han registrat el tràmit de lliurament de la unitat didàctica, bloc temàtic, programa d'intervenció o guia docent

D'acord amb la base 7.1 del procediment convocat per l'Ordre 72/2022 i finalitzat el termini de lliurament de la unitat didàctica, bloc temàtic, programa d'intervenció o guia docent, es procedeix a publicar el llistat de persones que han registrat el tràmit telemàtic.

Figurar en aquest llistat no suposa que s'haja entregat un document vàlid.

Suport tècnic per a la tramitació telemàtica

  • Llistat de preguntes freqüents
  • Dubtes i problemes amb l'ús de CL@VE: telèfon 060 (servei prestat per l'Administració General de l'Estat, +34 902887060 per a crides des de fora d'Espanya)
  • Problemes amb la instal·lació i l'ús de certificats electrònics de l'Agència de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV): telèfon 963866014. O emplenant el formulari en https://www.accv.es/vl/contacta/
  • Altres problemes tècnics amb el tràmit: emplenant el formulari https://gvasai.edu.gva.es/plugins/formcreator/front/formdisplay.php?id=114 o telefonant al número 961040504. Horari d'atenció: de dilluns a dijous de 8h a 19h i divendres de 8h a 15h.
  • Dubtes sobre la convocatòria: telèfon 012 (963866000 per a crides des de fora de la Comunitat Valenciana)