Recursos Humans

2022 – Cos de professors d'Ensenyament Secundari (estabilització: concurs de mèrits)

Ves enrere Presentació de documents i Adjudicació per a les persones aspirants seleccionades

Presentació de documents i Adjudicació per a les persones aspirants seleccionades

Informació pendent de publicació. Per favor, consulte novament la web a partir del 2 d'agost.

Presentació de documentació

RESOLUCIÓ de 18 de juliol de 2019, de la directora general de Personal Docent, per la qual es regula la presentació de documentació i alta en nòmina del personal funcionari docent no universitari

 

 

El termini de presentació de documents serà d'un mes, del 4 d'agost de 2023 al 4 de setembre de 2023.

D'acord amb la base 10 de la convocatòria, les persones aspirants seleccionades hauran d'emplenar per via telemàtica el tràmit justificatiu dels requisits de participació per al seu nomenament i alta en nòmina. En el cas que el tràmit indique que s'ha d'adjuntar documentació escanejada, podrà requerir-se l'original, quan es revise l'expedient.

Tràmit de presentació de documents

Amb motiu de la implantació del nou sistema per a la gestió econòmica de la Generalitat Valenciana, a més de realitzar el tràmit de presentació telemàtica de documents per a l'alta en nòmina, s'haurà de realitzar el tràmit d'alta del compte bancari en la qual es desitja percebre la nòmina.

Documentació informativa:

Tràmits a realitzar:

Adjudicació de places

Les persones aspirants seleccionades en el procediment selectiu hauran d'accedir a l'adjudicació de places a través dels següent enllaços:

Suport tècnic per a la tramitació telemàtica

  • Dubtes i problemes amb l'ús de CL@VE: telèfon 060 (servei prestat per l'Administració General de l'Estat, +34 902887060 per a crides des de fora d'Espanya)
  • Problemes amb la instal·lació i l'ús de certificats electrònics de l'Agència de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV): telèfon 963866014. O emplenant el formulari en http://www.accv.es/contacta
  • Altres problemes tècnics amb el tràmit: emplenant el formulari https://gvasai.edu.gva.es/plugins/formcreator/front/formdisplay.php?id=114 o a través al telèfon 961040504. Horari d'atenció: de dilluns a dijous de 8h a 19h i divendres de 8h a 15h.
  • Dubtes sobre la convocatòria: telèfon 012 (963866000 per a crides des de fora de la Comunitat Valenciana)