Jornada a l'IES Sant Vicent Ferrer (València)

Jornada a l'IES Sant Vicent Ferrer (València)

El passat dissabte 6 de maig es va celebrar, a l’IES Sant Vicent Ferrer de València, una jornada de treball molt especial. Alguns representants del Consell Autonòmic d’Infància i Adolescència i alguns membres dels Equips de Mediació i Convivència de diversos centres educatius es van enfrontar al repte de fer propostes de millora als protocols d’intervenció educativa en situacions de maltractament, assetjament escolar i ciberassetjament, actualment en procés de revisió.

No debades, des de la Direcció General de la Infància i l’Adolescència, com des de la Direcció General d’Inclusió Educativa, s’ha volgut organitzar aquesta trobada per a possibilitar la participació dels més jóvens en unes normes que tenen un impacte directe sobre les seues vides. I precisament per això i perquè els nostres xiquets, xiquetes i adolescents són ciutadanes i ciutadans amb drets, que havien de poder expressar-se i posicionar-se sobre aquests temes.

La jornada va ser intensa i molt profitosa, s’hi van articular propostes concretes en matèria de convivència escolar i es va posar de relleu la falta de comunicació que senten, de vegades, per part del món adult, així com la necessitat de tindre referents a qui adreçar-se quan alguna cosa no va bé.

Membres del Consell Autonòmic amb personal de les direccions generals

Assistents a la jornada amb personal voluntari d’estudis de postgrau

Xiquetes, xiquets i adolescents participants de la jornada

 

Veure totes les campanyes

Novetats

Audiència pública projecte d'ordre d'orientació

Jornada coordinació territorial orientació educativa maig 2022

Orientació / Organització de l'Orientació / Jornada coordinació territorial de l'orientació 

Publicades les presentacions de la Jornada de coordinació territorial de l'orientació educativa del mes de maig de 2022


 

Plans d'acció comunitària i agents