El mur de la Inclusió / 17 de maig - Dia internacional contra l'LGTBIfòbia

El mur de la Inclusió / 17 de maig - Dia internacional contra l'LGTBIfòbia

Com les gotes d’aigua, les persones som diverses, úniques i irrepetibles. Vistes des de lluny, podem paréixer iguals, però quant més ens apropem i  ens coneixem, més diferències hi trobem. Aquesta és la riquesa de les societats plurals, formades per persones de tot tipus i amb projectes vitals molt diferents.

El 17 de maig es commemora el dia internacional contra l’LGTBIfòbia, en record del dia en què l’OMS va decidir, per fi, suprimir l’homosexualitat (de dones i homes) del catàleg de malalties mentals (DSM). Aquella decisió va suposar un gran pas endavant en l’eliminació dels prejudicis institucionals.

L’amor no és un problema, l’LGTBIfòbia sí. La mar no seria igual sense totes i cadascuna de les gotes d’aigua que la conformen. Les societats tampoc. Són l’hàbitat on estem totes juntes i  necessitem viure-hi en harmonia, sentir-nos estimades i reconegudes. És per això que cal desmuntar les pors, el desconeixement i els prejudicis envers els altres que encara trobem al nostre voltant.

En la infografia que hem preparat, us facilitem algunes idees per continuar avançant cap a la igualtat desitjada, aquella que ens permeta ser iguals i alhora diferents. Cada persona amb les seues característiques pròpies, conformant la mar alegre que volem que siga la nostra societat.

Moltes gràcies pels vostres esforços.

Descàrrega de la infografia

Veure totes les campanyes

Novetats

Consulta pública Projecte Decret CEE

Dia de les persones amb discapacitat

DGIE / 3 de desembre - Dia de les persones amb discapacitat

Commemoració del 3 de desembre de 2021. Dia de les persones amb discapacitat. Accessos als vídeos: La lluerna morada  /  La lluerna morada. Com es va fer  /  La lluerna morada RRSS

 

Commemoració del 25 de novembre - Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones

DGIE / 25 de novembre - Dia internacional de l'eliminació de la violència contra les dones

Commemoració del 25 de novembre de 2021. Dia internacional de l'eliminació de la violència contra les dones: Descàrrega de la infografia  / Accés al protocol específic per a casos d'aquestes característiques

 

Jornada Coordinació Territorial Orientació