El mur de la Inclusió / Setembre - Commemoració Setmana internacional de les persones sordes

El mur de la Inclusió / Setembre - Commemoració Setmana internacional de les persones sordes

Com cada any, en arribar finals de setembre, celebrem la setmana internacional de les persones sordes. Aquesta commemoració data del 1958 i va ser propiciada per la Federació Mundial de Persones Sordes (WFD, sigla en anglés). Es tracta d’un esdeveniment de caràcter reivindicatiu en què les comunitats sordes de tot el món expressen les seues demandes en qüestió de drets, alhora que reivindiquen la riquesa de la cultura sorda i de la llengua de signes.

Per això, la Unitat Especialitzada d’Orientació d’Elx, de referència en l’àmbit de les discapacitats sensorials, vol sensibilitzar les comunitats educatives de tot el país perquè prenguen consciència de la importància d’adaptar els centres educatius a la diversitat d’alumnat que acullen.

Amb aquesta finalitat, ens han preparat aquesta videopresentació per donar visibilitat a les persones sordes i promoure mesures educatives que milloren les condicions d’accessibilitat i els aprenentatges de l’alumnat sord.

Esperem que us agrade i que, entre totes i tots, continuem transformant els centres educatius en espais més inclusius i amables.

Accés al vídeo

Accés al document

Accés al cartell

Veure totes les campanyes

Novetats

Adjudicacions de llocs d'Educadors/es d'Educació Especial

Vídeo Jornada coordinació territorial de l'orientació (28/02/2022)

Orientació / Organització de l'Orientació / Vídeo Jornada coordinació territorial de l'orientació

Publicat el vídeo de la Jornada de coordinació territorial de l'orientació educativa (28/02/2022)

Jornada coordinació territorial gener 2022

Orientació / Organització de l'Orientació / Jornada coordinació territorial de l'orientació 

Publicat l'accés a la Jornada de coordinació territorial de l'orientació educativa del divendres 28 de gener de 2022 en horari de 10.00h a 12.00h / Esdeveniment finalitzat