Organismes

Portals

17 de maig: Dia internacional contra l'LGTBIfòbia

17 de maig: Dia internacional contra l'LGTBIfòbia

Des de la Direcció General d'Innovació i Inclusió Educativa, amb motiu del Dia internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, volem sensibilitzar la comunitat educativa de la importància de la prevenció, l'acompanyament i la intervenció en casos de LGTBIfòbia en els nostres centres educatius.

L’educació és el pilar fonamental en el qual es construïx el respecte a la diversitat per a evitar l'assetjament escolar per homofòbia. Hem de fomentar el respecte, la igualtat i la llibertat de totes les persones, independentment de la seua orientació sexual, identitat o expressió de gènere. 

Per a això, la Unitat Especialitzada d'Orientació d’Igualtat i Diversitat ha dissenyat una infografia que ens presenten recursos i enllaços d'interés davant preguntes i dubtes relacionats amb esta temàtica, educant, conscienciant i treballant per una comunitat educativa diversa.

Finalment, us informem que teniu a la vostra disposició la Unitat Especialitzada d'Orientació de l'Àmbit d'Igualtat i Diversitat, a la qual podeu dirigir-vos per a rebre assessorament a través del següent enllaç:

Gràcies anticipades per la vostra col·laboració i suport en la lluita contra l'LGTBIfòbia.

Descàrrega de la infografia 

Veure totes les campanyes

Novetats

I Jornada de personal tècnic de gestió en interpretació de la llengua de signes en l'àmbit escolar

Consulta pública projecte decret convivència

Guia d'Escoles Promotores de Salut