El mur de la Inclusió / 17 de maig - Dia internacional contra l'LGTBIfòbia

El mur de la Inclusió / 17 de maig - Dia internacional contra l'LGTBIfòbia

Com les gotes d’aigua, les persones som diverses, úniques i irrepetibles. Vistes des de lluny, podem paréixer iguals, però quant més ens apropem i  ens coneixem, més diferències hi trobem. Aquesta és la riquesa de les societats plurals, formades per persones de tot tipus i amb projectes vitals molt diferents.

El 17 de maig es commemora el dia internacional contra l’LGTBIfòbia, en record del dia en què l’OMS va decidir, per fi, suprimir l’homosexualitat (de dones i homes) del catàleg de malalties mentals (DSM). Aquella decisió va suposar un gran pas endavant en l’eliminació dels prejudicis institucionals.

L’amor no és un problema, l’LGTBIfòbia sí. La mar no seria igual sense totes i cadascuna de les gotes d’aigua que la conformen. Les societats tampoc. Són l’hàbitat on estem totes juntes i  necessitem viure-hi en harmonia, sentir-nos estimades i reconegudes. És per això que cal desmuntar les pors, el desconeixement i els prejudicis envers els altres que encara trobem al nostre voltant.

En la infografia que hem preparat, us facilitem algunes idees per continuar avançant cap a la igualtat desitjada, aquella que ens permeta ser iguals i alhora diferents. Cada persona amb les seues característiques pròpies, conformant la mar alegre que volem que siga la nostra societat.

Moltes gràcies pels vostres esforços.

Descàrrega de la infografia

Veure totes les campanyes

Novetats

Full de notificació atencio socioeducativa i protecció menor

Actuacions professorat orientació educativa

UEO: Fase Selecció / Llistats definitius i Resolució nomenament

UEO: Fase Selecció / Llistats provisionals