Visualització de contingut web

Atenció domiciliària /hospitalària

Atenció domiciliària /hospitalària

Actuacions educatives dirigides a l'alumnat que viu situacions particulars tant des del punt de vista educatiu com des de l'àmbit de la salut. 

PRESENTACIÓ

El dret de tots els/les xiquets/es a una educació de qualitat prevista en la LOMCE, obliga a les administracions educatives a atendre, no sols a l'alumnat que pot assistir a l'escola, sinó també a aquells que viuen situacions particulars o especials. 

En este sentit-la creació, dotació i manteniment, tant de les Unitats Pedagògiques Hospitalàries com de les Atencions en el propi domicili, són una mostra més de la pretensió continuada d'optimitzar l'educació per a tots, facilitant la socialització, l'afectivitat i el benestar general dels/les xiquets/es, no sols des del punt de vista educatiu, sinó també des de l'equilibri emocional, la maduració social i l'àmbit de la salut, perquè el mantindre el/la xiquet/a en la seua activitat habitual, afavorix una curació més ràpida i millor adaptada a les seues necessitats.

Per a més informació es recomana la consulta d'este espai on es pot trobar informació, normativa, notícies i activitats d'interés relacionades específicament amb estes actuacions educatives.

NORMATIVA

Resolució

 

 

Infografies explicatves (Nou)

 

Ordre reguladora

TUTORIALS

Procediment de sol·licitud d'atenció educativa domiciliària en ITACA3

MESURES DAVANT L'EXPOSICIÓ AL CORONAVIRUS

Pla de contingència

FORMACIÓ UPH

Formació UPH


NOTÍCIES

UPH La Fe de Valencia

 

ACTIVITATS

Donació de videoconsoles didàctiques a l'UPH del Clínic

Projecte d'Innovació Educativa "Doctor Joc" a l'UPH de Sant Joan