3 de desembre - Dia internacional de les persones amb discapacitat

3 de desembre - Dia internacional de les persones amb discapacitat

El dia 3 de desembre celebrem el Dia internacional de les persones amb discapacitat. La resposta educativa a l'alumnat amb discapacitat és un element clau per a la transformació del nostre model educatiu i social. Eduquem amb la premissa que totes les persones tenen el mateix dret a participar, aprendre i desenvolupar-se en entorns comuns, que es reconega el seu talent i a sentir-se acompanyats en els respectius projectes de vida. 

Per això, és necessari que totes les persones implicades en el fet educatiu assumim aquesta responsabilitat compartida, que donem veu als protagonistes, implicant les famílies i la totalitat d'agents educatius i sociocomunitaris. 

La inclusió educativa és un dret, i des de la UEO de Xàtiva, de referència en altes capacitats i discapacitat intel·lectual, es posen a la vostra disposició per assessorar-vos i acompanyar-vos en el repte educatiu de la inclusió.

Com deia Margaret Mead: Ajudar algú a travessar una dificultat és el punt de partida de la civilització. Gràcies per haver iniciat el viatge emocionant cap a la inclusió de tot l’alumnat i ens trobem en el camí.

Accés al vídeo

Veure totes les campanyes

Novetats

Revista UEO. Novembre 2022

Guia Mon ciber

Igualtat i Convivència / REICO / Recursos per a la prevenció / Món ciber 

Publicada nova guia "El Món ciber... i jo. Guia de ciber ajuda per a la comunitat educativa"

Procediments derivats Decret 195/2022