PROGRAMA D'IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA A DISTÀNCIA 2021

Reunió informativa Programa d'Immersió Lingüística Lot 1 (Ed. Infantil i Ed. Primària)

Reunió informativa Programa d'Immersió Lingüística Lot 1 (Ed. Infantil i Ed. Primària)

Es convoca a la reunió informativa d'inici del Programa d'Immersió Lingüística als participants de les modalitats d'Educació Infantil i d'Educació primària que, per motius aliens a la nostra voluntat, no van poder realitzar el primer mòdul durant els mesos de juliol i agost. Finalment, l'empresa que gestionarà aquests grups serà ASTEX, S.L qui informarà els participants dels aspectes més importants per a començar el curs. La reunió tindrà lloc dilluns que ve dia 6 de setembre a les 17:00hrs, l'enllaç a la mateixa s'ha enviat per correu electrònic a cadascun dels participants.
 

INCIDÈNCIA LOTE 1

INCIDÈNCIA LOTE 1

A causa d'una incidència amb l'empresa organitzadora del Lot 1 del contracte del Programa d'Immersió Lingüística, encarregada de gestionar la formació a els/les participants de les modalitats d'Educació Infantil, Educació Primària No lingüística i Primària anglés, el començament del Mòdul 1 es retardarà uns dies. En breu us comunicarem la resolució d'aquesta incidència a través del correu electrònic. Lamentem les molèsties ocasionades.

Reunions informatives prèvies al començament del Programa d'Immersió Lingüística

Reunions informatives prèvies al començament del Programa d'Immersió Lingüística

Les reunions informatives per als participants del Programa d'Immersió Lingüística tindran lloc el dimecres dia 30 de juny per videoconferència. Els horaris de les mateixes seran els següents:
 
- A les 10:00h els participants dels cossos d'Educació Infantil, Educació Primària (No Lingüística i anglés)
 
- A les 11:00h els participants dels cossos d'Educació Secundària (No Lingüística i Inglés) i E.O.I.
 
- A les 12:00h els participants de Formació Professional
 
Els/les participants rebran, a partir de hui, l'enllaç a la sala de reunions per correu electrònic

Llistat d'adjudicacions

Llistat d'adjudicacions

Segons l'apartat Nové punt 3 de la RESOLUCIÓ de 23 d'abril de 2021, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Formació Professional, per la qual es convoca la realització del programa d'immersió lingüística en anglés a distància, publiquem mitjançant la plataforma OVIDOC les adjudicacions per a poder participar en el programa. Les adjudicacions es podran consultar només de manera telemàtica per a complir així amb la llei de protecció de dades.
Des d'aquest moment, el personal docent adjudicat tindrà fins al dia 12 de juny per a confirmar o renunciar a la plaça.
A partir del dia 14 de juny les empreses organitzadores contactaran amb els/les participants via correu electrònic.
 

Publicació dels llistats definitius per modalitats (admesos)

Publicació dels llistats definitius per modalitats (admesos)

Segons l'apartat Nové punt 2 de la RESOLUCIÓ de 23 d'abril de 2021 de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Formació professional, per la qual es convoca la realització del programa d'immersió lingüística en anglés a distància, publiquem els llistats definitius d'admesos i exclosos per a poder participar en aquest.
 
 
En els pròxims dies es publicaran els llistats d'adjudicacions (apartat Nové punt 3 de la Resolució de 23 d'abril de 2021). Des del moment d'aquesta publicació s'obrirà el termini de nou dies naturals, al qual fa referència la convocatòria en el seu apartat nové punt 3, per a confirmar o renunciar.
 

PUBLICACIÓ LLISTATS ADMESOS PROVISIONALS

PUBLICACIÓ LLISTATS ADMESOS PROVISIONALS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Segons l'Apartat Nové punt 1 de la RESOLUCIÓ de 23 d'abril de 2021, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Formació Professional, per la qual es convoca la realització del programa d'immersón lingüística en anglés a distància per al professorat, s'obri un període de 8 dies naturals, a comptar des de l'endemà d'aquesta publicació per a presentar al·legacions telemàticament en la plataforma OVIDOC. (ovidoc.edu.gva.es)

Resultat del Sorteig

Resultat del Sorteig

El número que ha eixit en el sorteig públic dut a terme hui, dilluns 24 de maig a les 10.00 hores en la sala d'actes de la Conselleria d'Educació, Cultura y Esport, ha sigut el 278.

SORTEIG DESEMPAT SOL·LICITUDS

SORTEIG DESEMPAT SOL·LICITUDS

El pròxim dilluns que ve dia 24 de maig a les 10.00 hores en la sala d'actes de la Conselleria d'Educació (Av. de Campanar 32, València), tindrà lloc el sorteig públic per a triar el número de desempat dins el rang de sol·licituds rebudes, tal com indica l'apartat huité punt 2 de la RESOLUCIÓ de 23 d'abril de 2021.
 
Una vegada fet el sorteig publicarem el número de desempat així com els llistats provisionals d'admesos i exclosos.

RESOLUCIÓ Programa d'immersió lingüística 20/21