Forneria i Brioixeria Artesanals - Formación Profesional
Ves enrere Forneria i Brioixeria Artesanals
Forneria i Brioixeria Artesanals
| Família Professional: | Hoteleria i Turisme |
|---|---|
| Grau: | Mitjà |
| Duració: | 600 hores en un curs de 30 setmanes |
| Horari: |
| Cod. | Módulos | Ho/Mod | Ho/Sem |
| 5016 | Masses mare de cultiu i prefermentos | 90 | 3 |
| 5017 | Tecnologia del fred aplicada a la forneria artesanal | 90 | 3 |
| 5018 | Pans artesans de cereals tradicionals, especials i pseudocereals | 180 | 6 |
| 5019 | Brioixeria artesanal i pastes fullades | 180 | 6 |
| 5020 | Tast i maridatge de productes de panificació | 60 | 2 |
| 600 | 20 |
| Requisit d'accés: |
|---|
a) Títol de Tècnic en Cuina i Gastronomia
b) Títol de Tècnic en Fleca, rebosteria i confiteria
c) Títol de Tècnic en Comercialització de Productes Alimentaris
d) Títol de Tècnic Superior en Direcció de Cuina
e) Títols equivalents als anteriors
| Eixides profesionals: |
|---|
- Mestre Forner
- Elaborador de brioixeria
- Elaborador de masses i bases de pizza
- Reposter
- Tastador de productes de panificació artesanal
| Més informació i normativa: | RD 482/2020, de 7 d'abril | |
|---|---|---|










