Organismes

Portals

Dossier de cicle formatiu

Ves enrere VITIVINICULTURA

VITIVINICULTURA

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries alimentàries



Grau Superior 2000 hores



QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Tècnic vitivinícola. Encarregat de procés de destil·lació i rectificació. Encarregat de recepció de mostos frescos i sulfitacions. Supervisor de columnes de destil·lació i concentració. Encarregat de la línia d'envasament de destil·lats, concentrats i vinagres. Encarregats d'envelliment i criança de destil·lats i vinagres. Tècnic en anàlisi sensorial.



MÒDULS PROFESSIONALS

  • Primer curs
    • Viticultura
    • Vinificacions
    • Processos bioquímics
    • Anàlisi enològica
    • Comercialització i logística en la indústria alimentària
    • Formació i orientació laboral
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
  • Segon curs
    • Estabilització, criança i envasament
    • Indústries derivades
    • Tast i cultura vitivinícola
    • Legislació vitivinícola i seguretat alimentària
    • Gestió de qualitat i ambiental en la indústria alimentària
    • Empresa i iniciativa emprenedora
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
    • Formació en Centre de Treball
    • Projecte en la indústria vitivinícola