VITIVINICULTURA - Formación Profesional
Ves enrere VITIVINICULTURA
VITIVINICULTURA
FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries alimentàries
Grau Superior 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Tècnic vitivinícola. Encarregat de procés de destil·lació i rectificació. Encarregat de recepció de mostos frescos i sulfitacions. Supervisor de columnes de destil·lació i concentració. Encarregat de la línia d'envasament de destil·lats, concentrats i vinagres. Encarregats d'envelliment i criança de destil·lats i vinagres. Tècnic en anàlisi sensorial.
MÒDULS PROFESSIONALS
- Primer curs
- Viticultura
- Vinificacions
- Processos bioquímics
- Anàlisi enològica
- Comercialització i logística en la indústria alimentària
- Formació i orientació laboral
- Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
- Segon curs
- Estabilització, criança i envasament
- Indústries derivades
- Tast i cultura vitivinícola
- Legislació vitivinícola i seguretat alimentària
- Gestió de qualitat i ambiental en la indústria alimentària
- Empresa i iniciativa emprenedora
- Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
- Formació en Centre de Treball
- Projecte en la indústria vitivinícola