Dossie de ciclo formatiu

Ves enrere FORMACIÓ PROFESSIONAL BÁSICA: CUINA I RESTAURACIÓ

FORMACIÓ PROFESSIONAL BÁSICA: CUINA I RESTAURACIÓ

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i Turisme



Grau Bàsic 2000 hores



QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Ajudant o auxiliar de cuina. Ajudant de rebost d'unitats de producció i servici d'aliments i begudes. Auxiliar o ajudant de cambrer en sala. Auxiliar o ajudant de cambrer en bar-cafeteria. Auxiliar o ajudant de bàrman. Auxiliar o ajudant de cuina en establiments on l'oferta estiga composta per elaboracions senzilles i ràpides (tapes, plats combinats, entre altres).



MÒDULS PROFESSIONALS

  • Primer curs:
    • Atenció al client.
    • Tècniques elementals de preelaboració.
    • Processos bàsics de producció culinària.
    • Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene en la manipulació.
    • Ciències aplicades I.
    • Comunicació i societat I.
    • Tutoria.
    • Formació i orientació laboral I.
    • Formació en centres de treball (Unitat Formativa I).
  • Segon curs:
    • Tècniques elementals de servici.
    • Processos bàsics de preparació d'aliments i begudes.
    • Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering.
    • Ciències aplicades II.
    • Comunicació i societat II.
    • Tutoria.
    • Formació i orientació laboral II.
    • Formació en centres de treball (Unitat Formativa II).