CUINA I RESTAURACIÓ - Formación Profesional
Ves enrere CUINA I RESTAURACIÓ
CUINA I RESTAURACIÓ
FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i turisme
Grau Bàsic 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Ajudant o auxiliar de cuina. Ajudant de rebost d'unitats de producció i servici d'aliments i begudes. Auxiliar o ajudant de cambrer en sala. Auxiliar o ajudant de cambrer en bar-cafeteria. Auxiliar o ajudant de bàrman. Auxiliar o ajudant de cuina en establiments on l'oferta estiga composta per elaboracions senzilles i ràpides (tapes, plats combinats, entre altres).
MÒDULS PROFESSIONALS
- Primer curs
- Atenció al client.
- Tècniques elementals de preelaboració.
- Processos bàsics de producció culinària.
- Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene en la manipulació.
- Ciències aplicades I.
- Comunicació i societat I.
- Formació i orientació laboral I.
- Formació en centres de treball (Unitat Formativa I).
- Segon curs
- Tècniques elementals de servici.
- Processos bàsics de preparació d'aliments i begudes.
- Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering.
- Ciències aplicades II.
- Comunicació i societat II.
- Formació i orientació laboral II.
- Formació en centres de treball (Unitat Formativa II).