DIRECCIÓ DE SERVICIS DE RESTAURACIÓ - Formación Profesional
Ves enrere DIRECCIÓ DE SERVICIS DE RESTAURACIÓ
DIRECCIÓ DE SERVICIS DE RESTAURACIÓ
FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i Turisme
Grau Superior 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Director d'aliments i begudes. Supervisor de restauració moderna. Maître. Cap de Sala. Encarregat de bar-cafeteria. Cap de banquets. Cap d'operacions de catering. Boteller. Responsable de compra de begudes. Encarregat d'economat i celler.
MÒDULS PROFESSIONALS
- Primer curs
- Control de l'aprovisionament de matèries primeres.
- Processos de servicis en bar-cafeteria.
- Processos de servicis en restaurant.
- Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària.
- Anglés.
- Formació i orientació laboral.
- Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
- Segon curs
- Sumillería.
- Planificació i direcció de servicis i esdeveniments en restauració.
- Gastronomia i nutrició.
- Recursos humans i direcció d'equips en restauració.
- Gestió administrativa i comercial en restauració.
- Segona llengua estrangera.
- Empresa i iniciativa emprenedora.
- Projecte de Direcció de Servicis en Restauració.
- Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
- Formació en Centres de Treball.