Organismes

Portals

Dossier de cicle formatiu

Ves enrere DIRECCIÓ DE SERVICIS DE RESTAURACIÓ

DIRECCIÓ DE SERVICIS DE RESTAURACIÓ

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i Turisme



Grau Superior 2000 hores



QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Director d'aliments i begudes. Supervisor de restauració moderna. Maître. Cap de Sala. Encarregat de bar-cafeteria. Cap de banquets. Cap d'operacions de catering. Boteller. Responsable de compra de begudes. Encarregat d'economat i celler.



MÒDULS PROFESSIONALS

  • Primer curs
    • Control de l'aprovisionament de matèries primeres.
    • Processos de servicis en bar-cafeteria.
    • Processos de servicis en restaurant.
    • Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària.
    • Anglés.
    • Formació i orientació laboral.
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
  • Segon curs
    • Sumillería.
    • Planificació i direcció de servicis i esdeveniments en restauració.
    • Gastronomia i nutrició.
    • Recursos humans i direcció d'equips en restauració.
    • Gestió administrativa i comercial en restauració.
    • Segona llengua estrangera.
    • Empresa i iniciativa emprenedora.
    • Projecte de Direcció de Servicis en Restauració.
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
    • Formació en Centres de Treball.