Organismes

Portals

Dossier de cicle formatiu

Ves enrere CUINA I GASTRONOMIA

CUINA I GASTRONOMIA

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i Turisme



Grau Mitjà 2000 hores



QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Cuiner. Cap de partida. Empleat d'economat d'unitats de producció i servici d'aliments i begudes.



MÒDULS PROFESSIONALS

  • Primer curs
    • Preelaboració i conservació d'aliments
    • Tècniques culinàries
    • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
    • Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
    • Formació i orientació laboral
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
  • Segon curs
    • Ofertes gastronòmiques
    • Productes culinaris
    • Postres en restauració
    • Empresa i iniciativa emprenedora
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
    • Formació en Centres de Treball