Comercialització de Productes Alimentaris - Formación Profesional
Ves enrere Comercialització de Productes Alimentaris
Comercialització de Productes Alimentaris
FAMÍLIA PROFESSIONAL: Comerç i màrquetin
Grau Mitjà 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Responsable d'establiment alimentari. Responsable de secció/sala/departament de botiga d'alimentació. Gestor / gestora de xicotet comerç alimentari. Responsable de comerços alimentaris en línia. Assessor / assessora comercial de productes alimentaris. Venedor / venedora de productes alimentaris.
MÒDULS PROFESSIONALS
- Primer curs
- 1606. Constitució de xicotets negocis alimentaris
- 1607. Màrqueting del comerç alimentari.
- 1608. Dinamització del punt de venda en comerços d'alimentació.
- 1609. Atenció comercial en negocis alimentaris.
- 1610. Seguretat i qualitat alimentària en el comerç.
- 1614. Ofimàtica aplicada al comerç alimentari.
- 0156. Anglés.
- 1616. Formació i orientació laboral.
- Horari reservat per a la docència en anglés.
- Segon curs
- 1611. Preparació i condicionament de productes frescos i transformats.
- 1612. Logística de productes alimentaris.
- 1613. Comerç electrònic en negocis alimentaris.
- 1615. Gestió d'un comerç alimentari.
- CV0002. Anglés tècnic II-M / Horari reservat per a la docència en anglés.
- 1617. Formació en centres de treball.