Organismes

Portals

Dossier de cicle formatiu

Ves enrere Comercialització de Productes Alimentaris

Comercialització de Productes Alimentaris

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Comerç i màrquetin



Grau Mitjà 2000 hores



QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Responsable d'establiment alimentari. Responsable de secció/sala/departament de botiga d'alimentació. Gestor / gestora de xicotet comerç alimentari. Responsable de comerços alimentaris en línia. Assessor / assessora comercial de productes alimentaris. Venedor / venedora de productes alimentaris.



MÒDULS PROFESSIONALS

  • Primer curs
    • 1606. Constitució de xicotets negocis alimentaris
    • 1607. Màrqueting del comerç alimentari.
    • 1608. Dinamització del punt de venda en comerços d'alimentació.
    • 1609. Atenció comercial en negocis alimentaris.
    • 1610. Seguretat i qualitat alimentària en el comerç.
    • 1614. Ofimàtica aplicada al comerç alimentari.
    • 0156. Anglés.
    • 1616. Formació i orientació laboral.
    • Horari reservat per a la docència en anglés.
  • Segon curs
    • 1611. Preparació i condicionament de productes frescos i transformats.
    • 1612. Logística de productes alimentaris.
    • 1613. Comerç electrònic en negocis alimentaris.
    • 1615. Gestió d'un comerç alimentari.
    • CV0002. Anglés tècnic II-M / Horari reservat per a la docència en anglés.
    • 1617. Formació en centres de treball.