PROCESSOS I QUALITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA - Formación Profesional
Ves enrere PROCESSOS I QUALITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
PROCESSOS I QUALITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries alimentàries
Grau Superior 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Cap de línia, planta de fabricació, secció o de magatzem. Cap de torn. Supervisor d'equips, processos i productes. Encarregat de producció. Encarregat d'elaboració de nous productes i desenrotllament de processos. Tècnic en anàlisi d'aliments. Tècnic en anàlisi sensorial. Tècnic en laboratori de control de qualitat. Inspector o auditor de qualitat. Encarregat de la gestió de la seguretat alimentària. Encarregat d'aprovisionaments. Encarregat de la línia d'envasament i embalatge. Encarregat de control ambiental i seguretat laboral. Tècnic comercial.
MÒDULS PROFESSIONALS
- Primer curs
- Tecnologia alimentària
- Biotecnologia alimentària
- Anàlisi d'aliments
- Tractaments de preparació i conservació dels aliments
- Organització de la producció alimentària
- Manteniment electromecànic en indústries de procés
- Formació i orientació laboral
- Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
- Segon curs
- Comercialització i logística en la indústria alimentària
- Gestió de qualitat i ambiental en la indústria alimentària
- Control microbiològic i sensorial dels aliments
- Nutrició i seguretat alimentària
- Processos integrats en la indústria alimentària
- Innovació alimentària
- Empresa i iniciativa emprenedora
- Projecte de Processos i qualitat en la indústria alimentària
- Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
- Formació en Centres de Treball