CICLE FORMATIU: CUINA I GASTRONOMIA - Formación Profesional
Ves enrere CICLE FORMATIU: CUINA I GASTRONOMIA
CICLE FORMATIU: CUINA I GASTRONOMIA
FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i Turisme
-
Materials
-
Currículum C.V.: ORDE de 29 de juliol 2009 (DOGV Núm. 6094, 03.09.2009)
-
Accés a través de prova
-
On es realitza
-
Horari
Grau Mitjà 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Cuiner. Cap de partida. Empleat d'economat d'unitats de producció i servici d'aliments i begudes.
MÒDULS PROFESSIONALS
Primer curs:
Preelaboració i conservació d'aliments.
Tècniques culinàries.
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.
Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
Formació i orientació laboral.
Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Segon curs:
Ofertes gastronòmiques.
Productes culinaris.
Postres en restauració.
Empresa i iniciativa emprenedora.
Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
Formació en Centres de Treball: 380 hores.
COM S'ACCEDIX
Accés directe:
Graduats en Educació Secundària Obligatòria.
Titulats de Formació Professional de primer grau (Tècnic auxiliar).
Titulats de Formació Professional de grau mitjà (Tècnic).
Tindre el 2n de BUP aprovat.
Haver superat el segon curs del primer cicle experimental de reforma dels ensenyaments mitjans.
Haver superat, dels ensenyaments d'Arts Aplicades i Oficis Artístics, el tercer curs del pla de 1963 o segon de comuns experimental.
Altres titulacions equivalents a efectes acadèmics.
Accés a través de prova:
Sense complir cap dels requisits acadèmics d'accés directe, tindre dèsset anys d'edat o complir-los durant l'any en curs, i superar la corresponent prova d'accés.
TITULACIÓ QUE S'OBTÉ: TÈCNIC EN CUINA I GASTRONOMIA.
L'alumnat que obtinga la titulació podrà accedir als estudis de Batxillerat.
O continuar altres estudis de Formació Professional.
TITULACIONS EQUIVALENTS
Conforme la norma vigent, tenen els mateixos efectes professionals les titulacions següents
Tècnic Auxiliar en Cuina, branca Hostaleria i Turisme. (FP1)
Tècnic Auxiliar en Hostaleria-Cuina, branca Hostaleria i Turisme. (FP1)
Conforme la norma vigent, tenen els mateixos efectes professionals i acadèmics les titulacions següents
Tècnic en Cuina. (LOGSE)