OLIS D'OLIVA I VINS - Formación Profesional
Ves enrere OLIS D'OLIVA I VINS
OLIS D'OLIVA I VINS
FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries alimentàries
Grau Mitjà 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Cellerer, elaborador de vins, caves, sidra i altres begudes i derivats. Mestre d'almàssera, extractora i refinat d'olis d'oliva. Recepcionista de matèries primeres. Operador de secció d'embotellat i/o envasament. Auxiliar de laboratori en almàsseres i cellers. Auxiliar de control de qualitat en almàsseres i cellers. Comercial d'almàsseres i cellers.
MÒDULS PROFESSIONALS
- Primer curs
- 0316 Matèries primeres i productes en la indústria oleícola, vinícola i d'altres begudes
- 0317 Extracció d'olis d'oliva
- 0318 Elaboració de vins
- 0116 Principis de manteniment electromecànic
- 0030 Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària
- 0322 Formació i Orientació Laboral
- CV0001 Anglés Tècnic I-M / Horari reservat per a la docència en anglés
- Segon curs
- 0319 Condicionament d'olis d'oliva
- 0320 Elaboració d'altres begudes i derivats
- 0321 Anàlisi sensorial
- 0146 Venda i comercialització de productes alimentaris
- 0031 Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
- 0323 Empresa i iniciativa emprenedora
- CV0002 Anglés Tècnic II-M / Horari reservat per a la docència en anglés
- 0324 Formació en el Centres de Treball