FORN, REBOSTERIA I CONFITERIA - Formación Profesional
Ves enrere FORN, REBOSTERIA I CONFITERIA
FORN, REBOSTERIA I CONFITERIA
FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries alimentàries
Grau Mitjà 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Forner. Elaborador de brioxeria. Elaborador de masses i bases de pizza. Pastisser. Elaborador i decorador de pastissos. Confiter. Reboster. Torroner. Elaborador de caramels i dolços. Elaborador de productes de cacau i xocolate. Xurrer. Galeter. Elaborador de postres en restauració.
MÒDULS PROFESSIONALS
- Primer curs
- Matèries primeres i processos en forn, pastisseria i rebosteria.
- Elaboracions de forn i brioxeria.
- Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.
- Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.
- Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
- Presentació i venda de productes de forn i pastisseria.
- Formació i orientació laboral.
- Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
- Segon curs
- Elaboracions de confiteria i altres especialitats.
- Postres en restauració.
- Productes d'obrador.
- Empresa i iniciativa emprenedora.
- Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
- Formació en el Centres de Treball: 380 hores