DIRECCIÓ DE CUINA - Formación Profesional
Ves enrere DIRECCIÓ DE CUINA
DIRECCIÓ DE CUINA
FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i turisme
Grau Superior 2000 hores
QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR
Director d'aliments i begudes. Director de cuina. Cap de producció en cuina. Cap de cuina. Segon cap de cuina. Cap d'operacions de catering. Cap de partida. Cuiner. Encarregat d'economat i celler.
MÒDULS PROFESSIONALS
- Primer curs
- Control de l'aprovisionament de matèries primeres.
- Processos de preelaboració i conservació en cuina.
- Processos d'elaboració culinària.
- Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries.
- Anglés.
- Formació i orientació laboral.
- Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
- Segon curs
- Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina.
- Gestió de la producció en cuina.
- Gastronomia i nutrició.
- Recursos humans i direcció d'equips en restauració.
- Gestió administrativa i comercial en restauració.
- Empresa i iniciativa emprenedora.
- Projecte de Direcció de cuina.
- Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
- Formació en Centres de Treball.