T'interessa

Portals

Organismes

Sempre teua. La teua llengua

Sempre teua. La teua llengua

Sempre teua. La teua llengua és el nom de la campanya institucional de promoció del valencià de la Generalitat Valenciana.

La campanya, presentada el 26 de setembre de 2017, coincidint amb la celebració del Dia Europeu de les Llengües, s'estendrà fins a la primavera de 2019 amb tot un seguit d'activitats que es podran seguir des de la seua pàgina web.

La Generalitat té el deure estatutari de protegir i recuperar el valencià, així com de garantir-ne l'ús normal. Per tot això, es pretén incrementar el nombre d'usuaris i els usos en els parlants, i alhora incrementar el prestigi social de la llengua pròpia.

Aquesta campanya, a més a més, té per objectiu que tota la població valenciana se senta orgullosa de tindre també el valencià com a llengua oficial.

Totes i tots podem construir ponts de comunicació en valencià per a qualsevol aspecte de la vida. El valencià està viu perquè hi ha gent que el parla. La llengua és teua, tant si la parles com si no, perquè de ben segur que l'entens. I, apel·lant als sentiments d'una nota que pot ser d'amor o amistat, volem que siga Sempre teua. La teua llengua.