Noticies

« Ves enrere

Educació anima els joves a partir de 14 anys a aprendre idiomes en les EOI

Educació anima els joves a partir de 14 anys a aprendre idiomes en les EOI

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha iniciat amb el lema 'Un idioma més, una barrera menys', una campanya informativa adreçada als joves a partir de 14 anys per a estudiar llengües en les EOI. Es tracta d'informació de servei adreçada fonamentalment a joves que actualment cursen ESO, Batxillerat i FP.

El procés telemàtic per a sol·licitar plaça a les escoles oficials d'idiomes està obert al web telematricula.es fins al 28 de juny en fase ordinària, i s'obrirà de nou en fase extraordinària del 15 al 19 de setembre. Es poden presentar, en una única sol·licitud telemàtica, fins a 50 combinacions en les quals estaran indicats l'idioma, l'EOI triada, la seua ubicació (si és la seu principal o la secció), el nivell, el curs i la franja horària que més s'ajuste a les preferències de les persones sol·licitants, en un màxim de tres idiomes.

 

A més, els centres d'Educació Secundària i les EOI poden trobar en l'enllaç (consulteu ací) tot el material de la campanya 'Un idioma més, una barrera menys': cartells per a imprimir i penjar als taulers del centre, bàners per al web del centre i altres arxius, per tal de difondre per les xarxes socials entre l'alumnat i les famílies.