T'interessa

Portals

Organismes

Portada política lingüística

PRESENTACIÓ

La Subirecció General de Política Lingüística assumix les funcions de la política lingüística de la Generalitat i del multilingüisme en els àmbits no universitaris. Coordina la Comissió Interdepartamental per a l'Ús del Valencià, impulsa el desplegament de la legislació lingüística que es deriva de l'Estatut d'Autonomia i la gestió del multilingüisme.

 

bàner_central_article

 

 

JQCV    SALT usu
  

Notícies

Ves enrere Creació de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians

Creació de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians

En el DOGV de 14.02.2019 s'ha publicat el decret de creació de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians. Aquest decret té com a objectiu determinar les actuacions dels serveis que integren aquesta xarxa, establir els requisits i compromisos per a pertànyer-hi i regular el procediment d'adhesió i exclusió.

Una de les finalitats d'aquesta Xarxa de Serveis Lingüístics és reforçar la comunicació entre tots els àmbits implicats, reunint els serveis lingüístics de les entitats locals i de les universitats públiques en una estructura pròpia de la Generalitat que afavorisca el treball en xarxa i genere la màxima rendibilitat en el procés de normalització lingüística.

 

10 maneres d’iniciar una conversa en valencià