T'interessa

Portals

Organismes

Portada política lingüística

PRESENTACIÓ

La Subirecció General de Política Lingüística assumix les funcions de la política lingüística de la Generalitat i del multilingüisme en els àmbits no universitaris. Coordina la Comissió Interdepartamental per a l'Ús del Valencià, impulsa el desplegament de la legislació lingüística que es deriva de l'Estatut d'Autonomia i la gestió del multilingüisme.

 

bàner_central_article

 

 

JQCV    SALT usu
  

Notícies

Ves enrere Acció formativa 2022 de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians

Acció formativa 2022 de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians

La Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme ha organitzat l'Acció formativa 2022 de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians els dies 29 i 30 de setembre a València. Aquesta acció va dirigida especialment a tècniques i tècnics lingüístics que, entre altres funcions, organitzen campanyes de promoció del valencià.

Les sessions se centraran en quatre àmbits: cultural, comerç i restauració, acollida lingüística a la població nouvinguda i xarxes socials. Els ponents, tècniques i tècnics lingüístics d'entitats locals i universitats, difondran les activitats de dinamització que realitzen els diferents serveis lingüístics i contribuiran, amb les propostes d'altres especialistes en diversos àmbits d'ús del valencià i d'experts d'altres territoris, a dissenyar-ne de noves.

Podeu trobar més informació sobre la Xarxa Pública a aquest enllaç.

Programa

Data límit d'inscripció: 15 de setembre de 2022.

10 maneres d’iniciar una conversa en valencià