T'interessa

Portals

Organismes

Proposta organitzativa cursos per al personal de la Generalitat

Proposta organitzativa cursos per al personal de la Generalitat

La Resolució de 27 de setembre de 2023 regula aquesta campanya de cursos. Per tal que un curs s'incloga en la campanya anual de promoció de coneixements de valencià, s'ha d'enviar la proposta organitzativa dels cursos a la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.

 

RESOLUCIÓ de 28 de febrer de 2024, del director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, per la qual s’obri una convocatòria extraordinària de presentació de propostes organitzatives per a cursos de formació lingüística i tècnica inclosos en el Pla d’acompanyament lingüístic per al personal de l’Administració de la Generalitat, de conformitat amb el que s’establix en la Resolució de 27 de setembre de 2023, del director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística

INSCRIPCIÓ CURSOS PER AL PERSONAL DE L’ADMINISTRACIÓ DE LA GENERALITAT

INSCRIPCIÓ CURSOS PER AL PERSONAL DE L’ADMINISTRACIÓ DE LA GENERALITAT

Centres de treball

Les conselleries i els organismes dependents de la Generalitat organitzen cursos presencials i telepresencials per als empleats públics en els centres de treball.

Per a inscriure-vos en algun curs, quan s'òbriga el termini d’inscripció, trieu en l'oferta formativa de més avall el curs que us interesse del vostre centre de treball.

Si necessiteu ajuda:

  • Si la consulta està relacionada amb el canvi de cursos, baixes, matriculacions i gestió administrativa dels cursos, podeu posar-vos en contacte amb la DGPLGM a través de: cursos_dgplgm@gva.es.
  • Si la consulta està relacionada amb les sessions, dubtes del curs, assistències…, poseu-vos en contacte amb el professorat a través de la missatgeria de l'Aula.
  • Si la consulta està relacionada amb les eines de videoconferència per a les sessions telepresenciales, cal telefonar al 963 985 300 i indicar que es posen en contacte amb el Servei de Videoconferències i Comunicacions de la GVA.
  • Si la consulta està relacionada amb un problema tècnic de la plataforma en línia de formació, poseu-vos en contacte amb eFormació a través de https://e-formacion.gva.es/va/contacto.

Oferta formativa

ACCÉS

Accés

Oferta formativa

OFERTA FORMATIVA 2023-2024 

El termini d'inscripció dins del període extraordinari serà del 27 de març al 3 d'abril

Una vegada tancat el termini, si heu estat admesos/es en el curs triat, se vos confirmarà la matrícula per correu electrònic.