novetats

« Ves enrere

Resolució programa Viu l'Estiu de l'IVAJ per a associacions juvenils, els grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades

Resolució programa Viu l'Estiu de l'IVAJ per a associacions juvenils, els grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades

11 de març de 2021

Des de la Direcció General d'Esport, i més concretament des del departament de Coordinació de Pilota Valenciana, treballem per tal de potenciar i promocionar l'activitat esportiva, especialment a la pilota valenciana.

Actualment, estem en contacte amb l'Institut Valencià de Joventut (IVAJ) per tal de coordinar una proposta formativa i tècnica que ajude a la promoció del nostre esport mitjançant una col·laboració conjunta amb el programa Viu l'Estiu com a eix de partida.

L'Institut Valencià de la Joventut disposa d'una xarxa d'albergs juvenils distribuïts, per totes les comarques valencianes. Són allotjaments idonis per tal que els grups porten a terme els seus programes d'activitats. Aquests, a més de proporcionar allotjament i manutenció als alberguistes que, individualment o en grups, n'utilitzen els serveis, són llocs ideals per al desplegament d'una sèrie d'activitats que poden abastar des de la pràctica d'esports, fins a objectius culturals, turístics o simplement de caràcter recreatiu.

En eixe sentit, l'IVAJ ha tret al DOGV, avui dia 11 de març de 2021, la convocatòria de l'oferta anual del programa Viu l'Estiu que es du a terme en la xarxa d'albergs més amunt esmentada. Podran sol·licitar l'ús de les instal·lacions objecte de la present convocatòria les associacions juvenils, els grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades, i també els grups de joves que organitzen activitats d'oci educatiu de la Comunitat Valenciana.

Per a més informació, trobareu la resolució polçant ací.

Tots aquells interessats, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu pilotacoordinacio@gva.es per tal de concertar una reunió on informar-vos de totes les característiques del programa i la seua tramitació.