Portada Infraestructuras

Anuncis de Contractes Menors

Anunci de Contractes Menor: Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Fons de Recuperació Europeu Next Generation EU

 

 

 • Complex Educatiu de Cheste: 

Redacció d'Estudi de l'Estat Actual de l'edifici de Residència 1 en el C.E. Cheste i propostes de millora en eficiència energètica, accessibilitat i digitalització.

 1. El projecte s'emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) presentat pel Govern per a guiar l'execució del Fons de Recuperació Europeu Next Generation EU.Component del PRTR al qual pertany: COMPONENT 26 Pla de foment del sector deporte
  Mesura (reforma o inversió) del component PRTR a la qual pertany: C26.I02 Pla de Transició Ecològica d'Instal·lacions Esportives - C26.I02.P2 Modernització de les instal·lacions esportives. Pla Energia Esport 2.0.
 2. La inversió tracta de renovar les infraestructures esportives dels Centres de Tecnificació i Centres d'Alt Rendiment millorant la seua eficiència energètica, optimitzant el seu ús mitjançant la digitalització o la millora de l'accessibilitat. Les intervencions en matèria d'eficiència energètica hauran d'aconseguir de mitjana una reducció de la demanda de l'energia primària en almenys un 30%. Les actuacions, a més, hauran de complir el principi “Do not significant*harm” (DNSH). La inversió no afectarà negativament a un, o varis, dels 6 objectius mediambientals definits en el Reglament 852/2020: mitigació del canvi climàtic; adaptació al canvi climàtic; ús sostenible i protecció dels recursos hídrics i marins; economia circular, inclosos la prevenció i el reciclatge de residus; prevenció i control de la contaminació a l'atmosfera, l'aigua o el sòl; protecció i restauració de la biodiversitat i els ecosistemes.
 3. Les empreses que estiguen interessades a presentar una oferta poden contactar amb el Servei d'Infraestructures Esportives: infraestructurasdep_dgd@gva.es

S'estima necessària la visita a l'edifici per al coneixement de l'abast de l'enfocament de l'encàrrec i presentar les ofertes.

Termini màxim per a presentar oferta: fins a les 23.59 hores del dilluns 28 de novembre de 2022

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 • Complex Educatiu de Cheste: 

Redacció d'un Informe de l'estat actual i possibles millores en eficiència energètica del camp de rugbi i d'un Informe anàleg per al conjunt format pels camps d'atletisme i beisbol del Centre de Tecnificació Esportiva de Cheste.

 1. El projecte s'emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència presentat pel Govern per a guiar l'execució del Fons de Recuperació Europeu Next Generation EU, dins de la «component 26 – Foment del Sector Esport» del Pla.
 2. Les intervencions en matèria d'eficiència energètica hauran d'aconseguir de mitjana una reducció de la demanda de l'energia primària en almenys un 30%. Per a això, es requereix la redacció d'un Informe previ del camp de rugbi i d'un Informe conjunt dels camps d'atletisme i beisbol del Centre de Tecnificació Esportiva de Cheste, els quals analitzen l'estat actual i propostes de millora en Eficiència Energètica i Digitalització, valorades.
 3. S'haurà de complir el principi “Do not significant harm” (DNSH) que, entre altres mesures, exigeix la contribució a l'objectiu del 70% en pes dels residus de construcció i demolició generats per a la reutilització, reciclatge, i revaloració dels materials, garantint-se a més que el disseny i les tècniques de construcció donen suport a la circularitat.
 4. Les empreses que estiguen interessades a presentar una oferta poden contactar amb el Servei d'Infraestructures Esportives: infraestructurasdep_dgd@gva.es

Termini màxim per a presentar oferta: 18 de novembre de 2022