NOVETATS

Es redueixen els imports de les taxes de formació esportiva per a fer front a l'impacte dela inflació

Es redueixen els imports de les taxes de formació esportiva per a fer front a l'impacte de la inflació

 

El Consell ha aprovat el decret llei per a la reducció temporal de l'import de les taxes pròpies i preus públics de la Generalitat per a fer front a l'impacte de la inflació.

Aquesta norma regula, entre altres, una bonificació del 10% aplicable sobre la totalitat de les taxes i preus públics gestionats per l'Administració del Consell i els seus organismes autònoms.

Per tant, la taxa pública en els cursos d'entrenadors esportius quedarà establida per al Nivell I en 60,89 €, per a el Nivell II en 88,41 € i en el Nivell III en 99,27 €. Aquest decret estarà en vigor des del 2 de maig (data en què entrarà en vigor la norma) i el 31 de desembre de 2022.

Més informació: DOGV núm. 9327 de 28.4.2022

Jornada Formativa "Diversitat, respecte, igualtat i solidaritat a través de l'esport"

Jornada Formativa - "Diversitat, respecte, igualtat i solidaritat a través de l'esport"

  • Jornada en línia (videoconferència)
  • Data de celebració: Divendres, 20 de maig de 2022 - 10 a 13.30 hores
 

  • Professorat:

Mikel Ayensa Mazo - responsable de projectes i tresoreria de l’Agrupació Esportiva Ibèrica LGTBI+, soci fundador del Club Esportiu LGTBI+ DRACS València, actual president i vocal d’activisme i formació. Director del torneig de Jocs Taronja en l’edició 2018, capità de l’equip de natació, vocal de comunicació i vocal d’activisme en diferents etapes de Samarucs València LGTB+ Club Esportiu.

Javier Gil Quintana - doctor per la Universitat del País Basc i professor en la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de la Universitat de València, on és membre del grup d'investigació “Activitat Física, Educació i Societat”; membre de la primera Xarxa Nacional d'Investigació sobre Esport i persones LGTBI+ i autor de ponències i publicacions en revistes internacionals sobre aquesta temàtica. A més, és president del Club Esportiu LGTBI+ Samarucs de València i ha format part de la candidatura de València per a albergar la competició internacional Gay Games en 2026.

David Guerrero González - va nàixer en Madrid en 1980. És periodista en la Cadena SER, activista social i formador en igualtat de tracte i no discriminació per orientació sexual, identitat o expressió de gènere i prevenció de la LGTBIfobia. President “d’Esport i Diversitat” i responsable de formació en ADI LGTBI+, és asessor especialitzat en aquesta matèria en la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i en la Fundació Pedro Zerolo. Va ser impulsor i president de Madrid Titanes, primer club de rugbi LGTBI inclusiu a Espanya. Autor de l'assaig recentment publicat "Corres com una xiqueta".

Jornada Formativa "SALUD EN EL DEPORTE"

Jornada Formativa - "Protecció de dades en les Federacions Esportives"

 

  • Jornada en línia (videoconferència)
  • Data de celebració: Divendres, 27 de maig de 2022 - 10 a 13.30 hores.
  • Professorat:

Joaquín Cañada González - llicenciat en Dret, delegat de Protecció de Dades de la Generalitat Valenciana. Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Calitat Democràtica.

Vicent Mora Martínez - llicenciat en Dret, subdelegat de Protecció de Dades de la Generalitat Valenciana. Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Calitat Democràtica.

Llistes parcials d'elit

Llistes parcials d'elit

Segons la Disposició addicional segona de l'Ordre 44/2021 es podran elaborar llistes parcials d'elit.

Una llista parcial s'elaborarà amb les sol·licituds rebudes (presentades i esmenades) fins al 30 d'abril, una altra amb les sol·licituds rebudes entre l'1 de maig i el 15 de juny i una altra amb les sol·licituds rebudes entre el 16 de juny i el 15 de setembre, sense perjudici d'unes altres que es considere necessari elaborar.

Quan una d'aquestes llistes parcials no s'elabore, les sol·licituds que corresponen al seu període s'inclouran en la següent llista que es publique.

Més informació en el següent enllaç