NOVETATS

JORNADA INFORMATIVA ONLINE: "L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT EN L’ÀMBIT ESCOLAR. PEAFS EN CEPAFE”

JORNADA INFORMATIVA ONLINE: "L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT EN L'ÀMBIT ESCOLAR. PEAFS EN CEPAFE"

Jornada informativa a distància "L'activitat física i l'esport en l'àmbit escolar. PEAFS (Projecte d'Esport, Activitat Física i salut) en CEPAFE (Centre Educatiu Promotor de l'Activitat Física i l'Esport) i altres programes en centres."

14 de setembre a les 17 h. Organitzada pel CEFIRE artísticoexpressiu

https://portal.edu.gva.es/cefireae/va/2021/07/02/jornades-informatives-lactivitat-fisica-i-lesport-en-lambit-escolar-peafs-projecte-desport-activitat-fisica-i-salut-en-cepafe-centre-educatiu-promotor-de-lactivitat-fisica-i-lesport/

BECAS PROFESIONALES EN LA DIRECCIÓN GENERAL DE DEPORTE

BEQUES PROFESSIONALS EN LA DIRECCIÓ GENERAL D'ESPORT

Beques professionals 2021-2022

RESOLUCIÓ de 8 d'abril de 2021, de la Direcció General d'Esport, per la qual es convoquen quatre beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General d'Esport, durant els exercicis 2021 i 2022.
 
Seguiment:

 

València, 28 de juny de 2021.

 

 

 

Premios de Deporte y Ciudadanía 2021

Premis d'Esport i Ciutadania 2021

Des de la Càtedra d'Estudis Esportius de la Universitat Politècnica de València i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, et convidem a participar en els Premis d'Esport i Ciutadania 2021 que reconeix els millors projectes esportius dirigits a crear una societat més justa i solidària a través de l'esport. Presentació de projectes fins al 6 de setembre de 2021 a les 14:00h.

Ací pots veure tota la informació.  

PUBLICACIONS INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Guia de reparació de pistes poliesportives

Des de la Direcció General d'Esport i en el marc de la Càtedra d'Estudis Esportius desenvolupada conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, s'ha impulsat l'edició d'una sèrie de publicacions tècniques en matèria d'infraestructures esportives, amb l'objectiu de facilitar a tècnics i gestors l'elaboració de projectes i plecs per a ampliar, millorar, modernitzar, adaptar, adequar o reforçar instal·lacions esportives.
 
La primera publicació monogràfica de la sèrie tracta sobre les solucions tècniques per a reparar pistes poliesportives, tema en el qual Mapei atresora un ampli coneixement i diferents certificacions oficials, com els de la Federació internacional de Tennis o la Federació Espanyola de Bàsquet, entre altres.
 
A més aquest monogràfic té un valor especial a l'ésser el primer d'una col·lecció que es publicarà íntegrament en format digital i estarà a la disposició de tots els interessats en la matèria.