NOVETATS

Premios de Deporte y Ciudadanía 2021

Premis d'Esport i Ciutadania 2021

Des de la Càtedra d'Estudis Esportius de la Universitat Politècnica de València i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, et convidem a participar en els Premis d'Esport i Ciutadania 2021 que reconeix els millors projectes esportius dirigits a crear una societat més justa i solidària a través de l'esport. Presentació de projectes fins al 6 de setembre de 2021 a les 14:00h.

Ací pots veure tota la informació.  

PUBLICACIONS INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Guia de reparació de pistes poliesportives

Des de la Direcció General d'Esport i en el marc de la Càtedra d'Estudis Esportius desenvolupada conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, s'ha impulsat l'edició d'una sèrie de publicacions tècniques en matèria d'infraestructures esportives, amb l'objectiu de facilitar a tècnics i gestors l'elaboració de projectes i plecs per a ampliar, millorar, modernitzar, adaptar, adequar o reforçar instal·lacions esportives.
 
La primera publicació monogràfica de la sèrie tracta sobre les solucions tècniques per a reparar pistes poliesportives, tema en el qual Mapei atresora un ampli coneixement i diferents certificacions oficials, com els de la Federació internacional de Tennis o la Federació Espanyola de Bàsquet, entre altres.
 
A més aquest monogràfic té un valor especial a l'ésser el primer d'una col·lecció que es publicarà íntegrament en format digital i estarà a la disposició de tots els interessats en la matèria.
 

comunitar de l'espory

Nova web: Comunitat de l'Esport

L'ESPORT VIU ACÍ

La Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso formem equip per a unir i coordinar els agents involucrats en les diferents activitats esportives que tenen lloc en tot el territori de la Comunitat Valenciana, o com també ens agrada anomenar-la, la Comunitat de l'Esport. Però com ocorre en l'esport de competició, no és suficient saber de què eres capaç, ho has de demostrar cada dia.

 

 
 

Campanya Activitats Nàutiques A la Mar. Programa lliure d'estiu

Campanya Activitats Nàutiques A la Mar. Programa lliure d'estiu

Inscripcions online en escolesdelamar.gva.es.

Dijous 6 de maig de 2021, de 10.00 a 12.00 hores: places lliures no pagades per al període d'activitat del 28 de juny al 30 de juliol de 2021 en Escoles de la mar de BORRIANA I BENICÀSSIM.
 
Pròxima fase d'inscripció:
  • Dilluns 10 de maig de 2021, a partir de les 10.00 hores: Per a la resta d'inscripcions del programa Lliure d'Estiu.