NOVETATS

Anunci d'ajudes per a l’adquisició de material immobilitzat pera a la promoció de l’esport adaptat dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Fons de Recuperació Europeu Next Generation EU a la Comunitat Valenciana.

Anunci d'ajudes per a l’adquisició de material immobilitzat pera a la promoció de l’esport adaptat dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Fons de Recuperació Europeu Next Generation EU a la Comunitat Valenciana.


 

RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2023, de la consellera d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’aproven les bases reguladores i es convoquen les subvencions destinades a l’adquisició de material immobilitzat per a la promoció de l’esport adaptat, per a l’execució del Pla de recuperació, transformació i resiliència, dins del component 26 al territori de la Comunitat Valenciana, finançat per la Unió Europea -Next Generation EU-, i s’aprova la modificació del Pla estratègic de subvencions d’aquesta conselleria.

Últim dia de termini de sol·licituds: 23 de març de 2023

Anunci Ajudes Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Fons de Recuperació Europea Next Generation EU a la Comunitat Valenciana

Anunci d'ajudes per a Instal·lacions Esportives en Programes de Tecnificació dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Fons de Recuperació Europeu Next Generation EU a la Comunitat Valenciana.


 

Resolució de 14 de febrer de 2023, de la consellera d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’aproven les bases reguladores i es convoquen les subvencions dirigides als municipis, als organismes autònoms dependents d’aquests i als ens del sector públic instrumental de la Generalitat al territori de la Comunitat Valenciana, que siguen titulars d’instal·lacions esportives qualificades com a centres d’alt rendiment i en la Xarxa de Centres de Tecnificació existents per a l’execució del Pla de recuperació, transformació i resiliència dins del component 26, subconceptes C26, Foment del sector de l’esport I.02, Pla de transició ecològica d’instal·lacions esportives, i C26. I02.P2, Modernització de les instal·lacions esportives, Pla Energia Esport 2.0, finançades per la Unió Europea -NextGenerationEU-, i s’aprova la modificació del Pla estratègic de subvencions d’aquesta conselleria

Últim dia de termini de sol·licituds: 22 de març de 2023

 

Anunci d'ajudes per a fomentar les competicions femenines, les actuacions que fomenten i afavorisquen l’organització de competicions en l’àmbit de l’esport adaptat i de discapacitats intel·lectuals.

Resolució de 20 de febrer de 2023, de la consellera d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’aproven les bases reguladores i es convoquen les subvencions per a fomentar les competicions femenines, les actuacions que fomenten i afavorisquen l’organització de competicions en l’àmbit de l’esport adaptat i de discapacitats intel·lectuals, per a l’execució del Pla de recuperació, transformació i resiliència, dins del component 26, al territori de la Comunitat Valenciana, finançat per la Unió Europea -Next Generation EU-, i s’aprova la modificació del Pla estratègic de subvencions d’aquesta conselleria.

Últim dia de termini de sol·licituds: 17 de març de 2023

Dia Internacional contra la LGTBI fobia en l'esport

Dia Internacional contra la LGTBI fobia en l'esport


 

En l'esport, com en la vida, el primer són les persones i no fer-les mal. Després, ve tota la resta (divertir-se, aprendre, competir, rendir…perdre, guanyar). Aquest principi bàsic ha d'impregnar-ho tot. A això se'l coneix com a ‘perspectiva centrada en la persona’ i per això no han de renunciar a l'expressió de la seua identitat de gènere o orientació sexual. Ser persona LGTBI no és un problema per a fer esport. Si és necessari, l'esport ha d'adaptar-se a les persones i no a l'inrevés.
 
Tots els 19 de febrer recordem a Justin Fashanu, el primer futbolista professional que es va declarar gai durant la seua carrera esportiva, qui tristament va posar fi a la seua vida per la pressió externa i l'homofòbia. En aquesta data recordem que encara fa falta molt per fer per a bandejar qualsevol tipus de discriminació per orientació sexual o identitat de gènere en el món de l'esport.

PREMIS NACIONALS DE L'ESPORT

PREMIS NACIONALS DE L'ESPORT

El Consell Superior d'Esports obri el termini de presentació de candidatures als Premis Nacionals que reconeixen a les persones i entitats que van contribuir a l'impuls de l'activitat fisicoesportiva durant l’any 2021.

Els i les esportistes, federacions, clubs, empreses publiques, fundacions i demés entitats poden enviar les seues propostes fins al pròxim 17 de febrer 2023.

Informació: http://www.csd.gob.es/es/el-csd-convoca-una-nueva-edicion-de-los-premios-nacionales-del-deporte-0