Visualització de contingut web

Clubs d'Elit

AJUDES A CLUBS D'ELIT

La Llei de l'Esport de la Comunitat Valenciana establix en un dels seus articles el suport de la Generalitat a l'esport d'elit, especialment al no professional.

La Direcció General d'Esport realitza aquest tipus de suport al llarg dels últims anys, subvencionant als clubs d'elit d'esports no professionals de la Comunitat Valenciana, considerats com a tal per la seua participació amb els seus equips representants de la categoria absoluta o sènior en competicions oficials, de caràcter nacional i internacional, no organitzades per lligues professionals.

En el cas dels esports col·lectius (bàsquet, handbol, beisbol, sofbol, futbol, futbol sala, futbol americà, hoquei, rugbi, voleibol i waterpolo) hauran de participar en campionats d'Europa de clubs i/o en lligues nacionals oficials de màxima categoria que se celebren pel sistema de lliga regular.

En el cas d'esports individuals, hauran de participar en campionats d'Europa i/o en lligues nacionals oficials de màxima categoria que se celebren pel sistema de lliga regular, en qué la competició no es realitza en concentració, sino per un sistema de competició de lliga que es desenvolupa en diverses jornades separades en el temps.

  • Bases Reguladores per a la concessió de subvencions destinades als clubs esportius d'elit de la C.V. amb participació en competicions oficials internacionals o lligues de màxima categoria estatal d'esport no professional - (DOGV núm. 8156 de 25.10.2017).
  • Ordre 28/2018, de 21 de juny de la Conselleria d'Educació, Investigació Cultura i Esport, per la qual es modifica parcialment l'Ordre 39/2017, de 18 d'octubre, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades als clubs esportius d'elit amb participació en competicions oficials internacionals o lligues de màxima categoria estatal d'esport no professional - (DOGV núm. 8326 de 27.06.2018).

 

CONVOCATÒRIA I IMPRESOS (Presentació exclusivament telemàtica)

MODELS DE JUSTIFICACIÓ

ADJUDICACIÓ