NOVETATS

I CONGRÉS INTERNACIONAL ESCOLA ACTIVA I SALUT

I CONGRÉS INTERNACIONAL ESCOLA ACTIVA I SALUT

Creant identitats actives en la infància i en l'adolescència

El grup d'investigació Activitat Física, Educació i Societat (AFES) de la Universitat de València, té entre les seues principals línies d'investigació la promoció de la pràctica d'activitat física i de la salut. Forma part de la Xarxa Internacional d'Investigació en Educació Física i Promoció d'Hàbits Saludables (EDUFISALUDABLE), l'objectiu principal dels quals és el desenvolupament de projectes que ajuden a generar coneixement científic, i intervencions efectives des de l'àrea d'Educació Física, amb el propòsit de millorar els hàbits saludables de les i els joves i adolescents.

Han creat el projecte Escola Activa, la intenció de la qual se centra en l'estudi dels Centres Educatius Promotors de l'Activitat Física i l'Esport (CEPAFE) de la Comunitat Valenciana.

Una de les accions principals del projecte és la celebració del qual serà el I Congrés Internacional Escola Activa i Salut amb el qual, com indica el seu lema, “creant identitats actives en la infància i l'adolescència”, es pretén donar a conéixer avanços científics, estratègies institucionals i comunitàries, així com experiències d'èxit i bones pràctiques en relació amb la promoció d'hàbits saludables en les diferents etapes educatives (Educació Infantil, Primària, Secundària i Universitat).

El congrés serà en València del 9 a l'11 de novembre.

Per si les persones coordinadores PEAFS o professorat implicat esteu interessats en inscriure's, presentar alguna comunicació i/o participar en la mostra fotogràfica “Promocionant estils de vida saludables en … [NOM DEL CENTRE]", ací teniu tota la informació:

https://congresos.adeituv.es/escolaactiva/

Esdeveniments esportius especials

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A l'ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS ESPORTIUS ESPECIALS

En el DOGV núm. 9571 de 11/04/2023 s'ha publicat la convocatòria de subvencions per a l'organització d'esdeveniments esportius especials en la Comunitat Valenciana per a l'any 2023.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 05/05/2023

Tenen tota la informació en l'apartat ajudes.

formación técnicas, árbitras

Anunci d'ajudes per a la formació de tècniques, àrbitres, jutgesses i entrenadores dins del Pla de recuperació, transformació i resiliència - Fons de Recuperació Europeu Next Generation EU a la Comunitat Valenciana.

Formació finançada per la Unió Europea - NextGenerationEU

Resolució de 28 de març de 2023, de la consellera d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’aproven les bases reguladores i es convoquen subvencions per a la formació de tècniques, àrbitres, jutgesses i entrenadores, per a l’execució del Pla de recuperació, transformació i resiliència dins del component 26 al territori de la Comunitat Valenciana, finançat per la Unió Europea -Next Generation EU-, i s’aprova la modificació del Pla estratègic de subvencions d’aquesta conselleria.

  • Accés a la resolució publicada en el DOGV
  • Accés al procediment de sol·licituds

Últim dia de termini de sol·licituds: 8 de maig de 2023

Anunci d'ajudes per a l’adquisició de material immobilitzat pera a la promoció de l’esport adaptat dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Fons de Recuperació Europeu Next Generation EU a la Comunitat Valenciana.

Anunci d'ajudes per a l’adquisició de material immobilitzat pera a la promoció de l’esport adaptat dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Fons de Recuperació Europeu Next Generation EU a la Comunitat Valenciana.

Formació finançada per la Unió Europea - NextGenerationEU

RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2023, de la consellera d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’aproven les bases reguladores i es convoquen les subvencions destinades a l’adquisició de material immobilitzat per a la promoció de l’esport adaptat, per a l’execució del Pla de recuperació, transformació i resiliència, dins del component 26 al territori de la Comunitat Valenciana, finançat per la Unió Europea -Next Generation EU-, i s’aprova la modificació del Pla estratègic de subvencions d’aquesta conselleria.

  • Accés a la resolució publicada en el DOGV
  • Accés al procediment de sol·licituds

Últim dia de termini de sol·licituds: 23 de març de 2023