NOVETATS

Plazo segunda lista parcial deportistas de élite - resultados 2021

Termini segona llista parcial esportistes d'elit - resultats 2021

Està prevista la publicació d'una segona llista parcial d'esportistes d'elit, de forma que els esportistes que hagen obtingut resultats esportius durant l'any 2021 podran acreditar la seua condició d'esportistes d'elit.
 
Estos esportistes hauran de sol·licitar la seua inclusió en la Llista exclusivament mitjançant procediment telemàtic. Teniu tota la informació en l'enllaç:
 
 
El termini de presentació de sol·licituds i documentació requerida finalitzarà el pròxim 14 de juny de 2021.

PUBLICACIONS INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Guia de reparació de pistes poliesportives

Des de la Direcció General d'Esport i en el marc de la Càtedra d'Estudis Esportius desenvolupada conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, s'ha impulsat l'edició d'una sèrie de publicacions tècniques en matèria d'infraestructures esportives, amb l'objectiu de facilitar a tècnics i gestors l'elaboració de projectes i plecs per a ampliar, millorar, modernitzar, adaptar, adequar o reforçar instal·lacions esportives.
 
La primera publicació monogràfica de la sèrie tracta sobre les solucions tècniques per a reparar pistes poliesportives, tema en el qual Mapei atresora un ampli coneixement i diferents certificacions oficials, com els de la Federació internacional de Tennis o la Federació Espanyola de Bàsquet, entre altres.
 
A més aquest monogràfic té un valor especial a l'ésser el primer d'una col·lecció que es publicarà íntegrament en format digital i estarà a la disposició de tots els interessats en la matèria.
 

comunitar de l'espory

Nova web: Comunitat de l'Esport

L'ESPORT VIU ACÍ

La Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso formem equip per a unir i coordinar els agents involucrats en les diferents activitats esportives que tenen lloc en tot el territori de la Comunitat Valenciana, o com també ens agrada anomenar-la, la Comunitat de l'Esport. Però com ocorre en l'esport de competició, no és suficient saber de què eres capaç, ho has de demostrar cada dia.

 

 
 

Campanya Activitats Nàutiques A la Mar. Programa lliure d'estiu

Campanya Activitats Nàutiques A la Mar. Programa lliure d'estiu

Inscripcions online en escolesdelamar.gva.es.

Dijous 6 de maig de 2021, de 10.00 a 12.00 hores: places lliures no pagades per al període d'activitat del 28 de juny al 30 de juliol de 2021 en Escoles de la mar de BORRIANA I BENICÀSSIM.
 
Pròxima fase d'inscripció:
  • Dilluns 10 de maig de 2021, a partir de les 10.00 hores: Per a la resta d'inscripcions del programa Lliure d'Estiu.